09 Decembrie 22

„Sunt 50.000 de oameni acum în centrul Chișinăului, se scandează demisia, unire, poporul suntem noi, vrem unirea…”

„Sunt 50.000 de oameni acum în centrul Chișinăului, se scandează demisia, unire, poporul suntem noi, vrem unirea…”

    În exclusivitate pentru România Breaking News, Diana Enache, o tânără și talentată poetă din Basarabia a avut amabilitatea să ne spună ce se petrece acum în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) din centrul Chișinăului: „Sunt 50.000 de oameni acum în centrul Chișinăului și ameninta conducerea că vor refuza să mai achite impozite acestui stat, vor examinarea fraudelor din 2001 până 2009  și din 2009 în 2015.  Se scandează demisia, unire, poporul suntem noi, vrem unirea…”
Conform cu cele relatate pe portalul Timpul.md, oamenii prezenți acum în PMAN s-au adunat la un mititng de protest organizat de Platforma „Dreptate și Adevăr”. Organizatorii protestului au anunțat că asemenea mitinguri au loc  astăzi în Italia, Irlanda, Grecia, Germania și România.
 

    Vladimir Beșleaga, scriitor: „Dragi prieteni, în anul 1989, exact în acest loc, la prima mare adunare națională am avut cuvântul, atunci în spatele nostru statea monumentul lui Lenin, acum stă monunentul celor deportați. Totuși, s-a schimbat ceva în lumea asta! Atunci a fost învitat din Lituania un prieten care mi-a spus: „noi balticii vom scapa de beleaua rusească, iar voi nu ve-ți scapa”. Eu m-am întristat când am auzit aceste cuvinte și am rămas nedumerit? În ani, aceste cuvinte triste s-au adeverit”
    Chiril Moțpan :„Vreau să recunosc cu regret că dezamagirea din partea forțelor proeuropene care ne-au promis la alegerile 2009 și 2014 o viață mai bună, ne-a adus aici Fiind convinși că votăm viitorul, am fost mințiți! Bani ajung, dar nu și pentru lacomia lor. Au golit visteria statutlui vor să ne fure și viitorul european!  Suntem aici pentru că ne iubim țara și vrem să schimbăm lucrurile spre bine”.
Participanții nu poartă însemne politice sau alte drapele decât cele ale Republicii Moldova și Uniunii Europene. Acesta este al doilea miniting de protest organizat de societatea civilă. Pentru mai multe detalii despre desfășurarea protestelor de la Chișinău accesați materialul Timpul.md .
 
Citeste mai multe pe: romaniabreakingnews.ro 
 
 

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Cu toata sinceritatea pot sa spun ca acest articol inca din titlu ,, „Sunt 50.000 de oameni acum în centrul Chișinăului, se scandează demisia, unire, poporul suntem noi,vrem unirea…”, vazand imaginea aleasa si citind toate cuvintele scrise - este cu adevarat DEOSEBIT,EXTRAORDINAR,este de
mare actualitate,este de mare importanta si insemnatate pentru tara noastra si pentru noi toti romanii,ne emotioneaza profund sufletul noua tuturor romanilor,este cu adevarat IMPRESIONANT!
Basarabia a fost,este si trebuie sa ramana pamant romanesc. Este cu adevarat foarte important pentru noi toti romanii sa cunoastem ce se petrece acum în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) din centrul Chișinăului.
De mare adevar,extraordinare si IMPRESIONANTE sunt aceste cuvinte scrise in articol ,, „Sunt 50.000 de oameni acum în centrul Chișinăului și ameninta conducerea că vor refuza să mai achite impozite acestui stat,vor examinarea fraudelor din 2001 până 2009 și din 2009 în 2015. Se scandează demisia, unire,poporul suntem noi,vrem unirea…”
Conform cu cele relatate pe portalul Timpul.md, oamenii prezenți acum în PMAN s-au adunat la un miting de protest organizat de Platforma „Dreptate și Adevăr”.
Participanții nu poartă însemne politice sau alte drapele decât cele ale Republicii Moldova și Uniunii Europene. Acesta este al doilea miting de protest organizat de societatea civilă.
Organizatorii protestului au anunțat că asemenea mitinguri au loc astăzi în Italia,Irlanda,Grecia,Germania și România.''
Cu adevarat DEOSEBITE si de mare dreptate sunt aceste cuvinte scrise in articol,cuvintele spuse de Chiril Moțpan
,, „Vreau să recunosc cu regret că dezamagirea din partea forțelor proeuropene care ne-au promis la
alegerile 2009 și 2014 o viață mai bună,ne-a adus aici
Fiind convinși că votăm viitorul,am fost mințiți! Bani ajung,
dar nu și pentru lacomia lor. Au golit visteria statutlui vor să ne fure și viitorul european! Suntem aici pentru că ne iubim țara și vrem să schimbăm lucrurile spre bine”.''
MULTUMIM si CELE MAI SINCERE FELICITARI pentru un asemenea articol - este de demnitate,de dreptate,de mandria si spiritul de a fi ROMAN!
Acest articol este cu adevarat IMPORTANT sa fie raspandit pentru ca informatiile scrise in articol sa fie cunoscute de catre noi toti romanii!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe