11 August 20

Stupefiant: Avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă a fost oprită în trafic de un polițist pentru că arbora un steguleț cu drapelul României

   Avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă, cea care a făcut memoriul anti-Legea Carantinării, a fost oprită în fața Parlamentului României de miliție, pardon, poliție pentru că avea un steguleț tricolor atașat la mașină!!!

   Conform daniel-roxin.ro (sursă foto), milițianul, pardon ... polițaiul care s-a prezentat ca Ghiță Românul (ce ironie!!!), nu a știut să invoce legea care îi permitea să ceară asta, dar ce mai contează un astfel de detaliu? Miliția lui Vela se luptă cu infractorii, nu? Cu cei care au stegulețe tricolore pe mașină, cu băbuțele care vând pătrunjel, cu cei care protestează împotriva abuzurilor guvernului și alți haiduci!

   „Cu astfel de oameni, viitorul României e unul al neomarxiștilor! Iar la câte oi trăiesc în România, nu prea mai ai cu cine să aperi valorile identitare…”

   Site-ul mai sus menționat subliniază faptul că având în vedere imaginile filmate, „steguletul este mic și este prins foarte aproape de caroserie. Deci nu încurcă circulația. Ce l-o fi determinat pe polițist, în aceste condiții, să facă exces de zel? Poate faptul că Avocata Diana Ivanovici-Șoșoacă este unul dintre liderii mișcărilor de protest din aceste zile și autoare Memoriului anti-legea Carantinării cu care parlamentarii au fost bombardați în ultima săptămână și care a și dus, de altfel, la modificarea legii, pe anumite aspecte?”
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe