03 Octombrie 22

ȘTERGEȚI RUJUL DE PE BUZE CÂND VENIȚI LA BISERICĂ

    V-ati uitat vreodata la o icoana in lumina ca sa observati acele urme de ruj/pete de ruj pe suprafata icoanei? E absolut dezgustator, nu-i asa?!
De fapt e chiar gretos. Rujul pare sa arate frumos pe buze, dar arata oribil pe icoane, cruci, lingurita de Impartasanie si pe mana preotului sau episcopului. Icoanele au fost patate datorita rujului si chiar daca crucile pot fi de multe ori curatate dupa ce fiecare dintre noi le venereaza, nu e politicos fata de ceilalti sa lasam urmele noastre pe ele.
    Care este solutia? Daca insistati sa va rujati cand veniti la biserica, stergeti-va rujul de pe buze inainte de a venera o icoana, a primi Sfanta Impartasanie, a saruta crucea sau mana Preotului sau Episcopului. Mai bine va rujati dupa ce plecati de la biserica. La urma urmei Dumnezeu nu impresionat de cat de atractiva apareti in exterior - prin vestimentatie sau cu machiaj - ci de cat de atractiva sunteti in suflet - podoabele noastre interioare - de caracter bun si credinta/pietate/smerenie.

Autor: Ioan Bebeselea

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe