25 Ianuarie 22

Stelian Craciun (Cedry2k): De un an de zile, Australia e un lagăr uriaș. Djokovic a greșit grav.

Comentând faptele dictatoriale, abuzive ale statului Australian contra celui mai mare tenismen pe plan mondial, sârbul Novak Djokovic, se întreabă „De ce ai vrea să legitimezi tenisul de lagăr?!
Compromisurile astea, mai ales venite din partea unora care își permit să NU le facă, duc în derizoriu toate sacrificiile celor care au ales să fie demni. Păcat.” - a mai spus Stelian Craciun (Cedry2k-foto) pe un site social.

Prosport.ro titrează „Novak Djokovic, pedepsit pentru „infracțiunea” de a fi onest!
„Lui Djokovic i-a fost anulată viza, după 8 ore în care polițiștii de frontieră l-au reținut pe aeroport, în timp ce alți trei jucători nevaccinați care nu și-a dezvăluit public situația medicală au intrat cu același tip de viză în țara de la „Antipozi”.

Decizia autorităților din Australia de a-l deporta pe Novak Djokovic, în ciuda faptului că sârbul primise o derogare de la vaccinare la primul Grand Slam din 2022, generează un scandal uriaș!” - se arată într-un articol Prosport.ro .

GSP.ro aduce o actualizare a situației tenismenului într-un articol: „UPDATE 10:00 » Djokovic rămâne în Australia până luni

Azi, avocații lui Novak au contestat decizia de anulare a vizei. După mai multe ore în sala de judecată, s-a decis amânarea unei hotărâri. Decizia se va lua luni, 10 ianuarie, în jurul orei 10:00, ora Australiei, informează mai mulți ziariști australieni. Până atunci, Nole va rămâne izolat în hotel.” - conform GSP.ro.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe