09 Decembrie 22

Speech

    Inca din adolescenta tanara ne intrebam oare cum arata sufletul pereche, ce nunta ca in basme vom avea si diverse intrebari despre viitorul care am vrea sa soseasca mai repede la momentul respectiv. Nu este timpul sa trecem fulgerator prin viata. Este timpul sa zambim, sa ne jucam cat mai mult, sa cerem cat stim ca putem primi. Sa incetam sa alergam dupa fericire, pentru ca este ca si cum am alerga dupa soare. Mai bine sa ne gaseasca fericirea pe noi iar cand o va face noi sa o asteptam cu bratele deschise.

    Este timpul sa luam biletul gresit de calatorie, sa ajungem in locuri unde putem descoperi povesti si sa coboram la o statie care nu este destinata in " a face lucrurile exact asa cum trebuie". Este timpul sa ne descoperim pe noi mai bine, sa ajungem sa ne cunoastem asa cum nimeni nu o va face nici macar in doua vieti. Este vremea sa ne cunoastem adevaratul potential, sa experimentam toate sansele pentru a avea cariera ideala.

    Este timpul sa ne indragostim mult - atunci cand sufletul ne-o cere -. Sa stim ca cineva ne spune "Noapte buna" si "Buna dimineata iubire". Este vremea sa invatam cum sa asezam placile drumului nostru. Iar atunci cand va sosi momentul mult visat din adolescenta, nu va mai trebui sa ne punem intrebari pentru ca vom sti!!!!

Sursa: sentimente.ucoz.net
Foto: librariamaranatha.ro 
 
 
Taguri: Speech

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Imaginea este foarte bine aleasa pentru acest articol fiind de adevarata credinta in Dumnezeu si de suflet,in imagine sunt scrise Cuvintele din INTÂIA EPISTOLĂ CĂTRE CORINTENI A SFÂNTULUI APOSTOL PAVEL - CAPITOLUL 13,cunoscuta sub numele de Imnul Iubirii.
Acest articol inca din titlul ce este absolut inedit ,,Speech'' si prin toate cuvintele scrise este un articol cu adevarat deosebit pentru noi toti.
Toti oamenii sunt sfatuiti ca atunci cand sunt tineri sa se preocupe mai intai de dezvoltarea cat mai armonioasa a personalitatii lor,in asa fel incat sa ajunga la maturitate,intelepciune si la o crestere spirituala,sa ajunga sa se cunoasca si sa se inteleaga cu adevarat pe ei insisi.Apoi va veni si timpul potrivit pentru iubire si implinire sufleteasca alaturi de persoana potrivita.
Asa cum scrie in acest articol ,,Este vremea sa invatam cum sa asezam placile drumului nostru. Iar atunci cand va sosi momentul mult visat din adolescenta,nu va mai trebui sa ne punem intrebari pentru ca vom sti!''
Cuvintele din INTÂIA EPISTOLĂ CĂTRE CORINTENI A SFÂNTULUI APOSTOL PAVEL - CAPITOLUL 13,cunoscuta sub numele de Imnul Iubirii - o epistola extraordinara,cu toata sinceritatea pot spune ca mi-au placut si imi plac enorm aceste cuvinte - ce pentru noi toti crestinii reprezinta cu adevarat definitia si modelul iubirii in cea mai pura forma a sa,acest bine suprem al iubirii care este Dumnezeu însuşi – “Dumnezeu este iubire”
(I Ioan 4,16),definitia iubirii divine,desavarsite,avand ca model felul in care Dumnezeu insusi ne iubeste pe noi toti oamenii.
Multumim si cele mai SINCERE FELICITARI pentru un asemenea articol de cultura si de crestere spirituala.Cuvintele scrise sunt sfaturi de viata ,ce pentru noi toti sunt de mare folos sufletesc!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe