02 Octombrie 22

Sondaj, de câte ori i-ați auzit pe ăștia cu încălzirea globală în gură vorbind despre defrișări?

Să reducem numărul de mașini, să trecem pe electric, să stingem becurile, să nu ne mai spălăm așa des, să trecem la somn mai devreme, să nu mai călătorim cu avionul, la toate s-au gândit.
Băi, eu pe unul nu l-am auzit să zică ceva de cauza principală pentru care a luat-o razna planeta asta, tăierile masive de păduri.
Și că tot se discută de Ucraina de câteva luni bune, iată o poză apărută în 2016 realizată de ONG-ul Agent Green. Cum arăta din satelit granița noastră din Maramureș cu țara vecină, la ei păduri, la noi pământul tot mai dezgolit/dezvelit/defrișat.
"Și vine domnul Iohannis acum 3 zile să ne spună: Schimbările climatice nu sunt un fenomen abstract, ci un fenomen real!"
Băi, ești nebun? Dar ce ai păzit, domnule Iohannis, 8 ani de zile? Pe unde ai fost când toți tăiau și nu puneau nimic în loc?
Că nu ne interesează ce fac alții, ne interesează de noi.
Dar revenind și la cei de afară, spuneți-mi dacă greșesc. Ați auzit pe vreunul vorbind de defrișări? Că pădurile din Amazon au fost tăiate cu cinism, tot dintr-o poză din satelit ne-am dat seama acum câțiva ani că și pe acolo se întâmplă lucruri.
"Gata, opriți defrișările ilegale, inutile și masive!"
Să zică doamna Ursula asta. V-o închipuiți?
Păi nu, că industria lemnului e bănoasă, funcțională și în principal pe barba ălora mai mici și fraieri. Așa că o dăm cu electric înainte.

Autor: Jurnalistul Paul Gabriel Andrei.

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe