24 Noiembrie 20

ȘOCANT: Vlogger român, foarte cunoscut printre copii și adolescenți, INSTIGĂ la VIOLAREA MINORELOR - VIDEO

ATENŢIE! VĂ AVERTIZĂM CĂ IMAGINILE DE MAI JOS ȘI TEXTUL UNDE SE DĂ CITATE CONŢINE LIMBAJ EXPLICIT ŞI POATE AVEA UN PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL

  În lumea în care trăim, se întâmplă ca multi copii să urmărească cu mare interes un specimen ca Alexandru Bălan, cu numele lui de „Youtube” de „Colo”, acesta de curând a declarat într-un LIVE pe un site că „Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt”.
   „Colo” continuă cu astfel de declarații, susținând că „Astăzi am văzut o fată. Nu cred că era clasa a 11-a. A zecea a 11-a. Nu venea de la școală sau ceva, cred. Dar vă spun sincer cred că avea vreo 16 ani. I-am văzut toată p****
   Sincer vă spun, mi-a plăcut. Dar aia merită violată. La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici “Oh! Cine-i tăticul tău”, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă…
   Eu am nişte fetişuri mai ciudate, ştii, gen, adică aia se vedea că-i place şarpele. Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate”

   Îmi cer eu scuze pentru limbajul acestuia, dar este esențial să nu trăim într-o buclă unde sa avem impresia că pe Youtube, sau în general pe internet, copii noștri sunt în siguranță, că se uită la vlogger, „ce rău i s-ar putea întâmpla?” Ei bine, dragi părinți, că în primul rând la voi mă adresez, acest specimen NU este singular....la majoritatea tinerilor vloggeri, limbajul este cel puțin „licențios”, acest Colo mai sus menționat, NU a avut doar acum, recent o astfel de ieșire, un astfel de limbaj îl are de ani buni de zile...numai că acum a fost mediatizat acel clip, acea ieșire a lui „perfect normală” pentru gândirea lui, din moment ce acesta în toate clipurile folosește cuvinte de ne-reprodus.
   Copii voștri daia încep să înjure la vârste la care ar trebui să se joace cu jucării, daia copii voștri au uitat cu totul de Biserică, daia copiilor din ziua de azi le-ar surâde ideea unei ore de „educație sexuală”, ca să mai învețe de la 9-10,11 ani lucruri noi de cum să facă în maxim o lună sex cu vre-o fetiță de prin clasă ....să ne înțelegem, aceste comportamente reprezintă un adevărat genocid la adresa inocenței copiilor.
  
   Revenind la specimenul „Colo”, acesta a revenit cu un clip pe Youtube în care „își cere scuze”, cu o privire „spășită”, mai, mai că-l și crezi ... adevărul este că dacă i-ar păsa de limbajul lui „colorat”, de faptul că marea audiență pe care o are, este în jurul grupei de vârstă de sub 18 ani, ar vorbi decent...măcar atât!

Poliția s-a sesizat din oficiu și a demarat o anchetă

   În urma lucrurilor șocante spuse de Colo, Poliția s-a sesizat din oficiu și a demarat o anchetă. ”În urmă informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona online, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept” a anunțat Poliția Capitalei.

   Zilele trecute am văzut o poza în care unii copii, adolescenți se înghesuiau să facă poze cu „Vulpița”...da, dacă nu ar fi tragic, ar fi chiar comic. Ăsta este nivelul de educație promovat la TV, de la specimene precum COLO copii dumneavoastră învață să se poarte, să vorbească, poate să „acționeze” ... copiilor dumneavoastra nu le mai trebuie Biserică, nu le mai trebuie Dumnezeu...așa vom ajunge o natiune, un neam păgân, agresiv, sexualizat și încruntat permanent. Un câmp de fiare sălbatice ...

ATENŢIE! VĂ AVERTIZĂM CĂ IMAGINILE DE MAI JOS CONŢIN LIMBAJ EXPLICIT ŞI POT AVEA UN PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL

 
Vloggerul „Colo” instigă la violarea minorelor de 14-15 ani. Sursa foto: Facebook
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe