27 Mai 22

Șoc și groază: Prețul la lumânări și tămâie a crescut

Toți gândacii care joacă după cântecele politice din mass-media bat clopotele marxismului, trâmbițând că au fost scumpite lumânările și tămâia, PÂNĂ ȘI ASTEA. Cam ăsta este mesajul.

Iată câteva titluri penibile:

Dcnews.ro: „S-au scumpit până și lumânările și tămâia. Credincioșii cer Bisericii să intervină”. Site-ul menționat spune că „potrivit Antena 3, credincioșii se plâng că prețul lumânărilor s-a mărit. Au fost înregistrate scumpiri și la tămâie.” Ca săracii oameni să uite de prosteala maximă din mass-media cu privire la „pandemia” lu pește, să uite de declarațiile halucinante ale lui Iohannis cu privire la posibilul război dintre Rusia și Ucraina, să nu uităm de îngrădirea libertăților pe bază de certificat nazist și altele ... ne-o bagă pasta cu lumânările și tămâia.

Gandul.ro: „Bisericile au scumpit lumânările. Cât au ajuns să coste”. Observați? Întrebarea „cât au ajuns să coste” parcă te face să uiți de scumpirile halucinante de la pompele de alimentare a mașinilor, scumpiri, de altfel, programate fix de politicienii pe care cei cu cetățenie română îi tot votează în ultimii 30 de ani, PNL, PSD, UDMR și mai nou USR. Atât putem.

Antena3.ro: Nici ei nu se lasă mai prejos, titrează sec „Bisericile au scumpit lumânările”. Dar ce să vezi, în articolul lor se menționează faptul că lumânările reprezintă „un alt barometru social important pentru români”. Nu benzina, nu motorina, nu prețul încălzirii locuințelor, nu prețul electricității ... nu, lumânările fraților, că doar de ele avem nevoie după ce ne omoară ăștia în sărăcie!

Am ales un comentariul la subiectul de mai sus de pe un site social, vi-l dau aici: „Pffff. Crah. Asta ne mai lipsea!!!!!  Să se dubleze prețul lumânărilor. De la 50 de bani, prețul a urcat amețitor la 1 leu. Tămâia stă mai bine, a crescut de la 2 lei pliculețul la 3 lei. Asta e! N-o să mai mâncăm lumânări pe pâine, o sa mâncăm tămâie, că e mai ieftină.
Dar de faptul că efectiv pică toate afacerile din România din cauza preturilor la energie ne vorbesc psihopații ăștia de la agențiile de presa și televiziuni? Sau lumânările sunt problema?” - facebook.com

Foto credit: Doxologia.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe