04 Februarie 23

Șoapta dulce a șarpelui... Ectollife, adică UTERUL ARTIFICIAL, adică de ce am mai avea nevoie de femei și de familie...?

Șoapta dulce a șarpelui...
Ectollife, adică UTERUL ARTIFICIAL, adică de ce am mai avea nevoie de femei și de familie...?
Acum înțelegeți cum va arăta împărăția lui antihrist?
Acum înțelegeți de ce scriam despre clinicile de fertilizare in-vitro, că reprezintă infrastructura prin care vor fi crescuți / cultivați transumanii, oamenii modificați genetic, ne-oamenii și anti-oamenii?
Acum înțelegeți de ce scriam că oricine, dar ORICINE, susține fertilizarea in-vitro, este ucenic al satanei, cu voie sau fără voie?
Acum înțelegeți cui slujesc toți calistrații, toți alexanienii și toți neculanienii, toți bănescunienii ori ioananienii și mulți alți influenceri teologi care ne spun că și-ar pune "trei cipuri, nu unul" pe mâna stângă și pe picior, dar nu pe frunte ori pe dreapta, care susțin fertilizarea in-vitro, vaccinarea, pe Elon Musk (de care nu se tem căci "are credința Lui Hristos" - Theologos)? ...am văzut că este și o preoteasă care promovează în Suceava și-n Bucovina, digitalizarea totală si identitatea de gen... vă dați seama???
Am curaj sa fac pariu ca la fel vor spune si cu cipul si cu implantul in creier si cu portofelul digital implantat, ca ține de dezvoltare si evolutie, nu de lepadare si demonizare...
Da... ăștia care trimit femeile românce la clinici de fertilizare in-vitro... ăștia va vor îndemna să luați pecetea...
Dupa implementarea uterului artificial, știți care vor fi întrebările imediat-urmatoare?
Da...
De ce am mai avea nevoie de femei? De ce am mai avea nevoie de familie? De ce am mai avea nevoie de oameni?
Cică vor să ajute în problema declinului demografic... cuum? Păi, nu ne spuneau chiar ei ca suntem prea multi? Acum vor sa ne ajute sa fim mai multi? Da... mai multi, dar cultivati in UTER ARTIFICIAL...
Să vezi ce se vor entuziasma cretinii și snobii....
P.S. ORICINE crede că UTERUL ARTIFICIAL este bun și necesar, îl rog să iasă din lista mea de prieteni. Nu mă interesează numărul prietenilor, ci calitatea lor! Nu mă intereseaza popularitatea, ci Adevărul. Așa să-mi ajute Dumnezeu!


Sursă: Facebook.com

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe