23 Ianuarie 22

Singura solutie posibila este ca poporul sa-i dea Cezarului ceea ce este a Cezarului: o REVOLUȚIE.

Să nu ne mai mințim!
Cei mai mulți dintre preoți spun Adevărul, vorbesc oamenilor despre Dumnezeu, Libertate şi Mântuire. Cei mai mulți dintre preoți îşi fac datoria de slujitori ai Lui Dumnezeu. Nu toţi, dar cei mai mulţi.
Vedem că țara a încăput pe mâna unor nealeşi, a unor străini, a unor anticreştini.
Din păcate nu mai exista decât o singura solutie:
Preotii isi fac datoria, e timpul ca şi poporul să-şi facă datoria lui de popor.
Care e datoria poporului? În primul rând să apere Biserica.
Biserica, Demnitate, Libertate, Familie, Patrie.
Cum ar putea poporul să-si faca datoria de popor?  Alungandu-i pe antihrişti. Cine crede ca smerenia unui popor înseamna să se uite cu nesimtire cum "Fiara vânează Mireasa", cum Biserica este călcata in picioare, cum Demnitatea şi Libertatea îi sunt furate, cum copiii îi sunt predați satanei, este nebun, ignorant ori prost. Dumnezeu nu aşteaptă nepăsare, nesimțire şi lipsă de caracter de la noi. Nu! Smerenia nu înseamnă laşitate, precum Curajul nu înseamnă tupeu. Dumnezeu nu aşteapta ca noi sa ne lepadam de El, in numele smereniei.
Singura solutie posibila este ca poporul sa-i dea Cezarului ceea ce este a Cezarului: o REVOLUȚIE.
Cine e acest Ciuca si cum de are tupeul sa calce in picioare LIBERTATEA data de Dumnezeu? Cine e acest Ciolacu si ce-i da lui dreptul sa voteze certificatul verde in numele poporului român? Cine e acest werner sa aibă tupeul sa ne minta cu nerusinare si sa impuna vaccinarea obligatorie? De unde au aparut acesti demnitari fără demnitate, care urasc demnitatea Creştinului si libertatea lui Dumnezeu? Cine le dă acestor lichele dreptul de a ne ucide sufletul? Cine? Oare nu cumva satana, căruia ei îi slujesc?
În momentul acesta, guvernul şi toată şleahta antihristă nu mai au nici o legitimitate. Dar stau cocoțați în cârca unui popor pe care aceşti ticăloşi şi tâlhari îl iubesc cu o ură grea! De ce nu mai au legitimitate? Pentru că sunt absolut sigur că nimeni nu i-a ales pentru a-i ucide sufletul, pentru a-l vaccina ca pe vite ori pentru a-i răpi Libertatea, pentru a-i corupe copiii si a-i ucide părinții.
Si atunci... oare nu cumva este voia Lui Dumnezeu, sa iesim cu totii în strada, sa intram peste ei in Parlament, sa-i alungam de la putere si sa punem in locul lor un guvern care sa iubeasca acest popor si sa aiba ca repere: Biserica, Demnitatea, Libertatea, Familia şi Patria?
Oare în ochii Lui Dumnezeu şi în duhul Libertății pe care tocmai El ne-a dat-o, nu avem dreptul să alungam urâciunea pustiirii de la locul cel Sfânt? Ohooo... să nu-mi vorbiți de Apocalipsă şi că ceea ce este scris se va întâmpla! Da, se va întâmpla, dar se va întâmpla din cauză că oamenii acelor vremuri vor fi nesimțiți, nepăsători şi laşi, necredincioşi şi lepădători. De asta! Vrem noi să fim tocmai acei nesimțiți ai Apocalipsei? Dacă însă mai sunt oameni curajoşi şi credincioşi în această lume, atunci sfârşitul se amână, prin faptul că Dumnezeu le dă puterea de a SCHIMBA LUCRURILE.
Crede oare cineva ca Libertatea ne-a fost data doar pentru a alege răul si pentru a ne lepada de Hristos? Crede cineva ca Dumnezeu nu ne-a dat Libertatea sa alegem Binele, sa alegem să ne apărăm Identitatea si Credinta, Biserica si Familia, Istoria, părintii si copiii? Pentru ca daca cineva crede ca singura Libertate a unui popor este sa fie laş, în numele smereniei şi să accepte orice gunoaie în fruntea sa, atunci acel "cineva" se înşeală amarnic!
Pentru că, altfel, după Crăciun aceste lichele vor finaliza proiectul de transformare a României în lagăr nazist... şi abia atunci vom înțelege ca e prea târziu, mult prea târziu...

Text: Kris Angel, Facebook. / Foto credit: agerpres.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe