27 Iunie 22

Singura Cale în noua capcană.

Tendința e clară. Vedem spre ce se îndreaptă lumea. Si vedem spre ce se indreapta si România impreuna cu lumea. Tendinta se pliază perfect pe o infrastructura la care dușmanii Ortodoxiei lucrează de mulți ani. Lupta lor e împotriva Lui Dumnezeu.
În acest context mondial, se vede totuși o soluție:
Românii rămași în țară să nu mai plece iar cei plecați în străinătate, să se întoarcă rapid în țară.
Poate pare nebunesc ceea ce spun, dar diaspora româneasca, repet, nu mai are decât o singura CALE: sa se intoarca în țară, în locul unde s-au nascut, acolo unde le sunt ingropate osemintele părinților, bunicilor, Sfinților ortodocși.
Ceea ce vine peste lume (noua ordine, reset-ul, marea resetare, noile legi) îi va găsi nepregătiți pe toți, oriunde se vor afla si oricat de multi bani vor castiga. Această "nouă ordine" este implacabilă, ei i se vor supune și cei mici și cei mari și cei bogați și cei săraci. Oare nu ne-o spune si Sfântul Ioan? Este o resetare pregatita de sute de ani si proiectata încă de la caderea lui Adam.
Crezi ca stai bine in Occident? Crezi ca ai reusit sa-ti gasesti locul acolo? E un loc unde se plănuiește uciderea ta. Crezi ca stai confortabil in mormantul ce ti se pregateste? Crezi ca te culci linistit in capcană? Dormi împăcat după gratiile care se ridica în jurul tău? Copiii tăi merg bine la niste centre de formatare si resetare a umanității? Ai impresia că stai bine (în confortul tău)? Mai gândește-te o dată... ne-o spun toți Sfinții. Hristos ne spune clar: Cei care caută să-și salveze viața, si-o vor pierde... vor pierde tot... cei care vor sa-si salveze confortul, viata pe rapid, usurința aparatului administrativ occidental, facilitatile prin care societatile antihriste te inrobesc si mai tare.
Nu ai inteles asta pana acum? O vei intelege cu siguranta in urmatoarele luni si in urmatorii ani.
Până la urmă, dacă e să o spunem sincer până la capat, ai emigrat intr-o inchisoare captusita cu pereti moi si pardosită în culori vii, dar sub covoarele lor se ascund beciurile mortii. Toti din temnita occidentala sfarsesc acolo.
Confortul este cea mai sigură cale de distrugere spirituală. Pentru că în confortul tipic occidental, lucrează voia omului peste voia Domnului și chiar împotriva voii Domnului. Confortul occidental este moartea Duhovniciei.
Lăsați "cariera" și comoditatea, abandonați lanțurile și cătușele vieții ușoare și veniți înapoi!
Pe occidentali nu-i mai puteți schimba... pe ei nu-i mai schimba decât Focul Lui Dumnezeu, nici de apărat, nu-i puteți apăra, căci datoria voastră e să vă apărați neamul, Credința si Istoria, Biserica, bunicii și țărâna stropită cu sângele lor mucenicesc.
Vei spune ca au fost Sfinți și în Occident. Da. Au fost. Poate mai sunt prin Mânăstirile Ortodoxe din vest, dar cei care aleg să trăiască acolo din confort, din frica de eșec în România, din proasta părere despre țara lor natală, toti vor sfarsi in beciurile mortii ascunse sub covoare luxoase.
Unde e mai bine să mori? Printre străini sau în țărâna părinților tăi? Nu vezi aurul pe care ți-l atârni de oase?
Diasporenii mai au puțin timp la dispoziție. Veniți în țară! Nu e nimic demn în a muri în confort, iluzie și înșelare. Veniți în România să luptați pentru țara voastră și pentru Credința Ortodoxă!

Sursă: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe