21 Aprilie 21

„Simțim o tentație a celor care ne conduc să transforme Poliția Română într-un „organ de represiune” împotriva populației”

Pagina de Facebook „Sindicatul Europol” (foto), „Sindicatul polițiștilor Europeni” atacă măsurile abuzive din partea Guvernului și a MAI, declarând că simt o tentație a celor care conduc structurile poliției să transforme Poliția Română într-un "organ de represiune" împotriva populației.

Într-o altă postare pe Facebook, postare referitoare la organizarea de efective impresionante din partea poliției capitalei, aceeași pagina declară următoarele:

Alertă în Capitală
Toți polițiștii au fost chemați de acasă și li s-au suspendat zilele de repaus și timpul de refacere a capacității de muncă. Fără nicio explicație și fără să li se prezinte înscrisuri, polițiștilor din Capitală, care au lucrat deja în această săptămână li s-a comunicat „telefonic” de către șefi că vor intra în serviciu și sâmbătă și duminică de "dragul" lui Cîțu.
După ce premierul a declarat aseară la un post tv că i se pare că polițiștii „s-au retras” și nu prea i-a mai văzut că amendează oameni, slugărnicia politică a determinat această măsură heirupistă care nu are nicio justificare și eficiență. Mai mult, au fost delegați împotriva voinței lor, polițiști de frontieră de la Aeroportul Otopeni, care nici măcar nu au competență de a aplica sancțiuni la Legea 55/2020, și au fost trimiși să patruleze prin marile magazine pentru a speria oamenii. 
Denunțăm modul abuziv în care s-a procedat, în condițiile în care polițiștii chemați de acasă, polițiștii delegați de la IGPR/IGPF nu li s-au înmânat actele administrative în baza cărora aceștia să îndeplinească sarcini pe care nu le au în fișa postului, respectiv să fie pe post de sperietoare și să amendeze populația.
#IncompetetaManageriala #SlugarniciePolitică
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe