30 Noiembrie 21

Dr. Filip Panait: ȘI VIOLAȚI, ȘI CU BANII LUAȚI?

Am fost azi la Dedeman Roman, unde merg de 20 de ani, și am vrut să cumpăr niște adezivi.
Surpriză, în țara mea, pe banii mei, mă întreabă niște Ninja, în negru, care aveau telefoane, în loc de săbii, dacă am pașaport diplomatic, pardon, verde. Pentru că nu aveam, nu mi-au dat voie să intru în magazin!
Alți samurai, îmbrăcați în albastru, care erau angajații magazinului, mă abordează, și îmi propun să îmi aducă ei, tot ce doresc. Nu băieți, așa nu merge, și violați și cu banii luați?
Nu am mulți bani, dar nu vi-i dau vouă, căci sunt alți patroni, mai mici, care îmi aduc marfa acasă, cu aceeași bani!
Dacă patronii voștri nu se luptă pentru clienți, trebuie să înțeleagă că 70 la sută dintre români nu vor mai intra pe ușa lor!
Aici nu este vorba doar de cumpărături, ci de bucuria de a lua un produs, cu mâna ta, de a-l examina, de a întreba  ce este cu alt produs, sau care sunt noile achiziții, etc. Dacă nu vor înțelege asta, ideea de cumpărături, la supermarket, dispare, și ne întoarcem la ce am avut.
Până atunci, să vină Arafat, și Iohannis, să vă aducă bani, că eu nu mai am chef!
Suntem atât de nervoși, și atât de revoltați, că o mână de masoni și sodomiți ne fac praf țara și libertățile, încât, nu ne mai trebuie decât o scânteie, să ne revoltăm!
Până  atunci, mâine o să sun senatorii și deputații de Neamț, să văd dacă mă primesc, fără pașaport, în biroul parlamentar.  O să sun și la prefect, să văd dacă pot să merg să îl salut. O să sun și la președintele Consiliului Județean, să văd dacă am dreptul la o audiență.
Ideea de stat este legată de dreptul meu de a  fi primit în audiență, în orice loc al autorității acestui stat, printre multe alte drepturi. În caz contrar, dacă numai banii mei îi vreți, înseamnă că nu mai avem țară, nu mai avem constituție, și fiecare poate face ce vrea, după cum fac cei care au arma în mână acum. Dar mâine domnilor? Mâine, în care închisoare vă veți petrece pensia?
De când, un popor, creștin, este stăpânit de o mână de masoni și sodomiți, fără a spune nimic?
Protestați români, dați telefoane la toți parlamentarii, deschideți procese, faceți plângeri penale, pentru conspirație contra poporului, luptați pentru copiii voștri, că de nu, în genunchi veți mânca, zeamă de opinci murate, dacă o să le aveți și pe acelea!
Acum, în ceasul al 12-lea, poate înțelegeți cât de grav este să votezi masoni, neispraviți și sodomiți în parlament, și să nu ai curajul să ieși la referendum! / sursă: Facebook.com (Dr. Filip Panait /26.10.2021)
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
La Dedeman este pustiu. Parcarea este goală total și doar mașinile angajaților mai sunt prin parcare.
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe