16 Ianuarie 21

Sfânta Împărtășanie este dată în judecată de o asociație ... !!

   Asociația Solidaritatea pentru Libertatea de Conștiință, care nu de mult era (este) condusă de Remus Cernea, a  dat în judecată Arhiepiscopia Tomisului, s-a cerut împiedicarea împărtășirii credincioșilor cu Trupul și Sângele Domnului!
   În 2020 de ani nimeni nu s-a îmbolnăvit din Sfânta Împărtășanie, indiferent ce pandemie, boli au trecut peste omenire, și iată, au ajuns ca promotorii anormalului în România să ceară întreruperea împărtășirii credincioșilor creștini, invocând „nerespectarea măsurilor sanitare”, asta în condițiile în care este demonstrat că în nici un loc public nu au fost respectate atât de strict măsurile anti-covid în comparație cu locurile unde au avut loc slujbe religioase, vezi pelerinajul de Sfânta Parascheva, Sfântul Andrei sau Sfântul Dumitru. Ce să discutăm de măsurile de igienă sanitară din mall-uri, hipermarketuri sau cantina guvernului României ... 

   „Magistrații Judecătoriei Constanța vor analiza la mijlocul lunii ianuarie dosarul în care s-a cerut stoparea efectuării ritualului împărtășaniei.
   Este vorba despre cazul înregistrat sub numărul 10324/212/2020, în care Asociația Solidaritatea pentru Libertatea de Conștiință a dat în judecată Arhiepiscopia Tomisului.
   În cursul acestei veri, instanțele din Constanța au stabilit că nu se impune emiterea unei ordonanțe președințiale pentru a se împiedica efectuarea ritualului împărtășaniei„dacă nu sunt respectate condițiile impuse de Ministerul Sănătății (...), de Institutul Național de Sănătate Publică (...), sau prin Ordinul nr. 875/2020 emis de MS și MAI“.” - se arată într-un articol semnat de ziuaconstanta.ro

Cu ce se ocupă „Asociația Solidaritatea pentru Libertatea de Conștiință”

   Această asociație are un trecut foarte vechi, cu multă experiență în a ataca Biserica, slujitorii ei, mădularele Bisericii (credincioșii), în definitiv, în a-L ataca pe Dumnezeu.
   Printre altele, în anul 2005 „Asociația Solidaritatea pentru Libertatea de Conștiință” ataca Biserica din nou, cerând retragerea icoanelor şi crucilor din şcoli, fabricându-se „argumente” pline de ură și frajbă, cu rol de a aduce conflict între creștini, și nu numai.
   În anul 2016, aceeași asociație cerea scoaterea Bisericii, religiei, scoaterea lui Dumnezeu din școală, titrânt „Opriti prozelitismul religios si indoctrinarea religioasa in scolile publice”. Asta în condițiile în care sute de ani la rând, Biserica a reprezentat școală pentru multe generații de români și de alte naționalități de pe teritoriul românesc. Să nu uităm, Biserica a înființat prima școală din România. 

Citește și:

7 motive pentru care Sfânta Împărtășanie nu transmite virusuri (sau alte boli)
Știința CONFIRMĂ, Sfânta Împărtășanie NU îmbolnăvește
Descoperiri ȘTIINȚIFICE, Sfânta Împărtășanie: „apa sfinţită, semnul Crucii şi bătutul clopotelor pot vindeca.” Cheia este CREDINȚA
Fiecare cu lingurița proprie la Sfânta Împărtășanie?

 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe