27 Iunie 22

Sexualiarea copiilor! Animație Disney în care două lesbiene se sărută ...

Pe 17 iunie, în cinematografele din România se lansează filmul „Lightyear”, o peliculă animată realizată de cei de la Disney.

Deși cuvintele „animație” și „Disney” în aceeași frază ar trebui să ducă cu gândul la puritate și la personajele copilăriei, din păcate nu este cazul în „Lightyear”, scrie r3media.ro într-un articol.

Pelicula conține două personaje animate care sunt lesbiene. Ca și cum n-ar fi suficient, aceste două personaje se sărută în filmul pentru copii. Ca meniul să fie complet, personajele lesbiene au și un copil (foto).

Centrul Național al Cinematografiei a considerat că filmul este potrivit pentru toate vârstele, acordându-i calificativul de Audiență Generală (AG).

Aceasta, în ciuda propriului regulament expus pe siteul oficial al instituției. Astfel, în documentul „criterii de clasificare a filmelor” se afirmă că pentru categoria de clasificare „A.G.- Audiență generală” este vorba despre filme care
a)prin subiectele abordate și prin nivelul de dezvoltare intelectuală implicat pot fi vizionate și înțelese de persoane din orice categorie de vârstă;
b) prin conținutul lor nu afectează dezvoltarea fizică, mentală sau morală a minorilor;
c) se încadrează în standardele de decență acceptate de majoritatea publicului din România;

Cum poate fi explicat unui minor de 6-7 ani că există copii cu „două mame” sau că două femei se pot căsători, astfel încât acesta să înțeleagă, nu este deloc clar.

Mai mult decât atât, filmul nu „se încadrează în standardele de decență acceptate de majoritatea publicului din România”. Conform unui studiu realizat de reputatul Pew Research Center din SUA, 74% dintre români se opun puternic căsătoriilor între persoane de același sex. Mai mulți oponenți, la nivel european, sunt doar în Bulgaria, unde 79% dintre cetățeni gândesc la fel.

Într-un sondaj realizat la comanda unui site pro LGBT din România, se relevă faptul că 35% dintre români cred că se desfășoară o campanie de promovarea a ideologiei LGBT. Doar 19% cred opusul, în timp ce 46% nu au răspuns.

Articolul complet pe: r3media.ro / Sursa foto: Captura VIDEO
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe