27 Mai 22

Sex online - Ăsta este unul dintre subiectele unei televiziuni din România, așa ne „educăm” copii unii dintre noi, la TV!

De multe ori am spus că mass-meda reprezintă cel mai periculos virus din câte a existat, ea poate modifica minți de oameni, de grupuri de oameni, de națiuni, poate răsturna o planetă întreagă doar pentru bani!

Jurnalistul Paul Gabriel Andrei a atras atenția pe un site social despre un serial în care este prezentat un dialog între două tinere discutând despre sex, nu orice sex, „sex online”, cybersexul riscă să devină o nouă boală mintală pentru adolescenți, de parcă adolescenții nu aveau destule probleme. Fix despre problemele adolescenților din ultimii doi ani, și nu numai adolescenților, am publicat în articolul de astăzi cu titlul „Doi ani am auzit doar că vom muri. De la virus. Acum aud iar că vom muri. De la război. Nu mai pot”, cum „sună” titlul fix așa s-a auzit un strigăt de disperare înecat în lacrimi din partea unei adolescente. (vezi articolul menționat)

Întorcându-ne la subiectul acestui articol, iată postarea integrală a jurnalistului:

„Într-un serial dubios de prost difuzat la ora 14 pe Antena 1, două adolescente vorbind pe o bancă:
- Îmi place de Sebastian, dar nu știu...
- Hai, fată, poți face sex online, e la modă acum, e și sigur. Fii și tu mai deschisă. Cybersexul se face înăuntru, ai înțeles?
Iar în următoarea scenă, fata aflată în dubii stă în fata laptopului, unde vorbește cu Sebastian care o convinge să își dea jos hainele.
Mai încolo se întâlnesc și probabil că ăla o păcălește să se lase filmata în timp ce fac amor, apoi o șantajează, că așa arătase în promo-ul dinainte.
Dar, hey, copiii în ziua de azi se dezvolta atât de repede... De parcă nu noi adulții suntem vinovați pentru treaba asta.
Nu am avut răbdare să mă uit mai mult la porcăria difuzată în miezul zilei. Am ceva de săpat în curte. Fac o groapă să îngrop cuvântul decență.” - a scris Paul Gabriel Andrei.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe