22 Octombrie 20

Serialul "Lingurița de Argint" se apropie de final.

   Aproape că se termina ziua și treceam fără să ne dăm seama peste o știre foarte, foarte, foarte importantă.

   Stimabilul domn Emil Moise făcuse în luna martie o plângere penală pe numele lui IPS Teodosie pentru că acesta a împărtășit oamenii cu aceeași linguriță. Știți voi, problema supremă pentru cei care nu au treburi mai importante prin lumea asta. Chiar dacă pe atunci nici nu era ilegal, așa a crezut el că va ajunge și el mai cunoscut decât este, probabil.

   Și a fost atunci mare nebunie și isterie pe tema asta "o să vedeți voi când se vor îmbolnăvi oameni din cauza aceasta, o să înfunde pușcaria acest inconștient."

   Priviți ce a decis astăzi Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța? "În urma cercetărilor, Parchetul a constatat că în evidența Direcției de Sănătate Publică Constanța nu au fost identificate cazuri de infectare cu noul coronavirus care ”să fi fost legate de oficierea slujbelor religioase” și nici nu au existat suspiciuni de infectare în rândul preoților din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului"

   Deci NIMENI nu s-a îmbolnăvit, scurt și la obiect. Dar nici măcar nu au existat suspiciuni. Acum intrați pe pagina domnului Moise, pe a lui Caramitru, pe a lui Mândruță și pe a oricărui isteric de acest gen și vedeți dacă are vreunul bunul simț să își ceară scuze pentru cele afirmate. Băi, unul dintre toți, găsiți voi vreun exemplu. Vreau să găsim un om care a dat share o una dintre mizeriile acuzatoare la adresa acestui om și care acum să își pună cenușă în cap. Și eu am prin listă astfel de oameni, dar cu siguranță că această postare "nu o vor vedea".

   Domnillor isterici, poate data viitoare tratați cu mai multă responsabilitate ceea ce transmiteți urmăritorilor dvs. Nu îi mai considerați chiar atât de naivi, unii chiar sunt băieți deștepti.

Să vă fie rușine!
 
de jurnalistul Paul Gabriel Andrei, Facebook
Foto credit: Arhiepiscopia Tomisului, Facebook
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe