18 Octombrie 21

Sentimentul de vină, continuă. Iar pentru asta, au creat ABONAMENTUL LA VIAȚĂ și libertate verde acordată, numit NAZIPASS

20 septembrie 2021 - presa scrisă și vorbită răspândește aceeași idee:
"Green pass: "Aumenta la libertà"" - Nu, nu este manipulare, este noua realitate. 
Sentimentul de vină, continuă. Iar pentru asta, au creat ABONAMENTUL LA VIAȚĂ și libertate verde acordată, numit NAZIPASS.
A treia doză, semnătură de adeziune la religia bazată pe păcat.
Au reușit în mai puțin de doi ani, să transforme o gripă cu o letalitate de zero virgulă ceva, în dictatură cu acte în regulă: NAZIPASS. 
Oricât ar abera pe seama protecției și sănătății, a injecției și a imunizării, serul a fost doar pretextul pentru a legaliza ceea ce se numește nazipass, un fel de cartelă pe care să-ți cumperi pâinea, munca, existența. Nimic mai mult.
Cârpa a fost preambulul, primele două doze testul, doza trei, legiferarea.
Ce se va întâmpla? Nu vei mai avea acces absolut nicăieri fără el. Te vei trezi într-o bună dimineață, că mergi să-ți iei jumătatea de franzelă permisă și garantată doar de calitatea ta de bun cetățean, iar vânzătoarea îți capsează jumătățile pentru tot restul lunii. Te vei uita tâmpit la ea, și o vei intreba ce face?
Îți va spune că rația ta s-a terminat pentru luna în curs, pentru că aseară, la beție, cine știe ce act antisocial ai comis, ce vorbe ai spus, iar vecinul tău a raportat cu mâna la chipiu deriva ta bahusiană.
Apoi vei merge să-ți cumperi benzină, iar pompa ți se va opri, pentru că tu, ai rație, nu ai dreptul să te plimbi de nebun cu mașina, pentru că distrugi planeta și mușcatele cu emisiile tale de gaze de eșapament risipite ca să faci ture de besmetic pe străzile patriei. 
Apoi te duci la munca ta de rahat, unde, dacă nu ai certificat de membru cu dungă verde în diagonală și actualizat, s-ar putea să fii concediat. Iar n-ai pălărie.
Există virusuri: ești vinovat.
Există moarte: ești vinovat.
Planeta moare: ești vinovat.
Oricând, oricum și în orice condiții, ești vinovat pentru că nu te califici și nu ești certificat să exiști.
Astfel, buna funcționare tradusă în ansamblu într-o reprezentare fictivă produce legături fictive, dar în sine credibile. În același mod, cele mai nebune și cele mai groaznice rezultate pot fi invocate bazându-se pe sănătatea și virtutea subiecților. Vor exista mereu aceia pe care să ți-i dea drept exemplu. Ei vor fi mereu cu dozele la zi, cu actele curate în buzunarul de la piept, cu privirea țintită către cei ce mișcă în front. Le vor insufla tot patriotismul, devotamentul și priceperea soldatului capabil să comită o crimă. Astfel devin cei mai buni, cei mai blânzi, și în același timp cei mai nefericiți și feroce, le vor încărca armele automate cu ura care îmbracă amarul în dulce, ruina în triumf și pe aproapele într-un obstacol care trebuie depășit pe drumul spre mântuire.
Nu, nu, nu. Nu este nicio fabulație.
Atâta vreme cât au spus că este doar o mască pentru a ne putea îmbrățișa mai ceva ca înainte, apoi doar două doze sunt necesare pentru a putea să reluăm viața mai ceva ca înainte, ABSOLUT nimic nu mă face să cred că nu vor ajunge la doza 50, la abonament de inoculare, fiind singura modalitate care să îți permită să faci parte din societate, respectiv să supraviețuiești.
Nu, nu se vor trezi cei pe care i-ați zărit deja la coadă la injectare. Vor continua, pentru că religia lor este bazată pe păcat și pe vină. Acolo unde păcatul trebuie înfăptuit pentru a dovedi credința, iar vina trebuie subliniată pentru a te îngenunchea. RELIGIA PĂCATULUI.
Vor șantaja și vor batjocori. Vă vor declara vinovați și bolnavi, chiar dacă nu sunteți nici una nici alta. Vor cere să-ți dovedești boala, chiar dacă nu ai niciun simptom. Vor picura venin în urechilor tuturor celor care te înconjoară pentru a te urî și a te considera vinovat pentru toate.
Pentru că, în credința lor păcătoasă, ura este sentimentul care-i unește, iar vina este sentimentul care te definește.
Vreau, anul viitor, când toate astea vor fi deja parte a noului normal, să-mi spună un pecetluit al noii vieți că am fabulat, că nimic din ceea ce am spus astăzi nu s-a întâmplat.
Dar oare, câte am tot spus în doar un an și jumătate, iar ele au rămas la stadiul de fantezii? Niciuna! Toate s-au întâmplat,s-au adeverit, iar ei nu au vrut să accepte că eu, nimeni în drum, folosind o logică banală, am înțeles minciunile unor satrapi care-i țin legați cu lanțuri scârțâind între minciuni și păcate. Totul a fost contradictoriu, încă de la început. 
Nazipass va fi certificatul care-ți va atesta dreptul la viață.

Text: Alexandra Roseanu, Facebook / foto. deinteres.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe