30 Noiembrie 21

Secretul pe care nu îl spune morga24 (digi24), acesta este adevăratul motiv pentru care „avem” astăzi 18863 de infectări cu Covid-19

Multă lume este realmente terifiată să iasă din casă, pe mulți din aceeași familie i-am văzut în propria mașină cu mască, probabil că multora le este frică să se aproprie de frați, părinți, surori de frica morții ... mă întreb, ce ar fi făcut aceștia dacă s-ar fi născut pe vremea în care „ciuma neagră” făcea ravagii, ce ar fi făcut într-o astfel de situație între anii 1346 și 1353?

Secretul pe care nu îl spune morga24 (digi24), este de fapt adevăratul motiv pentru care „avem” în ultimele 24 de ore 18863 de infectări cu Covid-19, asta NU înseamnă că această cifră nu am mai avut-o în România la mijlocul perioadei pandemice sau mai târziu, singura diferență pe care macabrii de la digi24 și alte trusturi propovăduitoare de moarte și teroare nu o prezintă, este că înainte se făceau 30 000, maxim 40 000  de teste unde ieșeau 5 000, maxim 10 000 de infectări zilnice depistate cu virusul GRIPAL Covid-19, iar acum se fac în jur de 80 000, numai astăzi s-au făcut 81054 de teste ..., adică mai mult de dublu față de media „optimistă” a testelor de depistare a acestui virus de până acum. Lucrurile sunt dubioase, în ziua de deschidere a festivalului Untold din 9 septembrie s-au făcut 39228 de teste, pe 10 septembrie 43966 de teste, pe 11 au fost făcute 48812 de teste, pe 12, ultima zi de festival 33210 de teste ... media infectărilor găsite fiind la aproximativ 2300 de cazuri zilnic. Continuându-se ca pe 13 septembrie să se facă 22032 de teste, după care, în câteva zile (odată cu începerea școlilor, șic...) numărul testelor să urce progresiv până la în jur de 40 000 de teste zilnic, iar de la 1 octombrie numărul testelor să explodeze efectiv, 60 000-70 000 de teste zilnic...așa am ajuns ca politicienii să închidă iar școli, localități, să creeze o adevărată atmosferă dictatorială, securistă aș putea spune, bazându-se pe mașinăria media care împrăștie ÎNTR-UN MOD OBSESIV și apocaliptic „informații mortuale” într-un fel pe care nu îmi vine să îl mai descriu ... Când este Untold testăm în medie 35 000 de oameni, iar de pelerinajele creștine 80 000 ?
Situația este dramatică, dezastruoasă, ne luptăm cu un virus gripal care are statistic rată de mortalitate aproximativ dublă față de gripa sezonieră, chiar și așa nu suntem în stare să gestionam acest impas, nu suntem în stare să oferim un tratament contra Covid-19 în afară de „vaccinul mântuitor” pe care vor să ni-l bage politicienii cu forța în noi ... când vreodată ne-au vrut în ultimii cel puțin 30 de ani politicienii binele cu forța? Există măcar bine făcut cu forța?
Aș continua cu astfel de întrebări la infinit, dar mă opresc la una singură, de ce nu vor politicienii să aprobe tratamentele contra Covid 19, tratamente pe care le folosesc foarte multe state din Europa și nu numai, de ce se cramponează atât de mult pe un vaccin pe care nici producătorul nu îl cunoaște 100%?
Haideți să scăpăm de acest virus nenorocit, haideți să redevenim oameni și să nu mai dezinformăm ... căci ce a fost publicat pe rețelele sociale și site-urile statului despre acest virus de la începutul pandemiei este cel puțin penibil ... ! Haideți să fim sinceri, să învățăm real să ne protejăm și să ADUCEM tratament contra Covid-19 în țară. Politicieni, nu vă mai chinuiți poporul, aduceți tratament medicamentos în țară!

Urmează dictatura? Probabil că da! Mai vreți libertate?

P.S. Aaa, era să uit, răspunsul, secretul din titlul articolului este POLITICUL.

IMPORTANT:

- Coronavirus Pandemic (COVID-19)
- covid19.geo-spatial.org
- UNTOLD 2021. Câte persoane au participat în cele patru zile ale festivalului (SURSĂ DIGI24, ȘIC)

 
Sursă foto: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe