28 Mai 22

Secolul civilizatiei „moderne”!

Batrani ai nimanui, poate chiar o povara pentru societate, unii din ei fiind bolnavi psihici! Nu ii mai vrea nimeni. Unii din iei dorm prin gari, altii pe sub poduri, cladiri lasate in paragina etc cum apuca si ei sa fuga de politie si sa aiba un loc unde temporar e "casa" lor. Pozele sunt facute acum in gara din Galati cum dorm pe sacii de haina cu care se muta din loc in loc. Bun venit democratie! Societatea va muri ptr ca   toti suntem indiferenti...
 Pentru a fi pusa pe picioare o persoana cu probleme psihice trebuie ca spitalele sa le tina in spital pana se echilibreaza ( si nu daca sun la 112 din durere ptr un bolnav psihic, il tin 3 zile si se spala pe maini externandu-l), apoi supravegheata acea persoana sa isi ia tratamentul zilnic. Dar mai doare pe cineva ca un bolnav psihic e o bomba pentru societate si pot face crize grave?!  Din auzite am aflat acum  cativa ani ca unul umbla cu cutit la el,in conditiile in care majoritatea avem copii la scoala care uneori vin singuri acasa... si oricum la cat de adormita e socoetatea, daca se intampla ceva rau pe strada, doar printr-o minune sa mai fie oameni saritori. Majoritatea se fac ca nu vad si trec mai departe!
Apropo: Stiti care au ajuns marile investitii in Romania dupa ce s-a vandut tot?! Videochatul, salile de jocuri de noroc. Si cica sa mai speram ca vom mai avea binecuvantarea lui Dumnezeu peste Romania!

Autor: Cutov Cristian-Ionut, Facebook.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe