30 Noiembrie 20

Se zvonește că pe 23 noiembrie e posibil ca STATUL să ÎNCHIDĂ IAR BISERICILE

   Zvonul ăsta cu închiderea Bisericilor de către stat, adică, interzicerea creștinilor de a mai merge la Sfânta Liturghie, l-am citit în repetate rânduri de la persoane serioase care aruncau în online această posibilitate. DA, posibilitatea există și este foarte mare, mai ales având în vedere numărul major de infectați cu Covid-19 în fiecare zi... Că de Sfânta Înviere a Domnului a fost fix o bătaie de joc din partea ateilor care conduc țara, ne-am lămurit, e clară treaba. Problema e că acum, din cauza incompetenței statului, acest număr de infectări, după părerea mea umilă, e posibil să mai crească cu 2-3-4000 de infectări zilnice față de numărul actual, ca după să înceapă săptămână după săptămână să scadă... nu vă așteptați la mare brânză din partea statului cu privire la această pandemie, pentru ei contează mai mult capitalul politic decât să pună „osul”, banii pe care îi au cu prisosință, pentru oamenii bolnavi, pentru spitale... dar asta în alt articol. Aa, era să uit, nu au fost ei în stare să dea copiilor din țară tablete pentru școala online din martie/aprilie până azi, chiar credeți într-o minune din partea celor fără de Dumnezeu?

   Revenind la titlul și subiectul principal al acestui articol, recent, pe un site social, monahul Filotheu publică următorul mesaj:

   „Se zvoneşte că de Luni, 23 Noiembrie 2020, în România se vor închide din nou bisericile şi se vor interzice slujbele în sfintele lăcaşuri.
   Cît mai este timp, că tot ne aflăm la începutul Postului Naşterii Domnului, să ne grăbim către Sfînta Spovedanie şi Sfînta Împărtăşanie. S-ar putea să fie ultimele; este important să ţinem cont de acest aspect.
   Dictatura marxistă nu mai este locală, sub cizma vreunei armate barbare, ci globală, sub cizma Maşinii.” - personal am mare încredere în acest părinte, și nu pentru că este călugăr, ci pentru că-l citesc, îl urmăresc și-l respect de multă vreme. 

Rugați-vă ne-încetat!
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe