02 Martie 21

Se votează LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII! Camera Deputaților este for decizional.

Un paragraf din proiectul de buget al Ministerului Sănătății vorbește despre adoptarea unei legi a vaccinării care prevede și vaccinarea obligatorie a populației.

Mai știți când înainte de alegeri vorbeam de un nou comunism care se vrea instaurat prin USR-PLUS și PNL? Iată, legea vaccinării nu mai ține de legile unui stat democratic ci de o dictatură în toată regula. Unul dintre paragrafele prezentate la știrile PRO TV arată demersurile statului pentru adoptarea Legii Vaccinării, “care va cuprinde obligativitatea vaccinării populației”. Ce înseamnă asta? Adică tu nu vei mai avea dreptul pentru tine, pentru copilul tău, indiferent de starea ta de sănătate, să decizi dacă să te vaccinezi sau nu! Mai pe scurt, starea politică din perioada comunistă s-a întors în așa zisa „democrație” a anului 2021. 

Știrile ProTV precizează faptul că au întrebat Ministerul Sănătății dacă susține vaccinarea obligatorie a copiilor sau a populației generale în situații epidemiologice speciale, cum este pandemia de Covid-19.

„Am primit un răspuns de la purtătorul de cuvânt Bogdan Oprea care s-a ferit să precizeze dacă ministerul susține sau nu stabilirea prin lege a vaccinării obligatorii.

A precizat însă că “vaccinarea copiilor și a populației generale în situații epidemiologice speciale se dovedește importantă mai ales astăzi, în contextul pandemiei SARS-CoV-2. Trebuie să ținem cont că mai există și alte boli infecto-contagioase care ucid oameni. Ca să luăm doar exemplul rujeolei, o boală ce poate fi prevenită prin vaccinare, în primul semestru al anului trecut, în România au existat peste 20.000 de îmbolnăviri și 64 de decese. Ministerul Sănătății susține existența unei legislații protectoare pentru sănătatea publică în concordanță cu recomandările Organizației Mondiale a Sănătății și a altor instituții naționale și internaționale”.

Legea Vaccinării a fost trimisa în Parlament în 2017 de Guvernul Tudose. În expunerea de motive guvernul de atunci susținea că vaccinarea este obligatorie în 11 din cele 28 de state membre al UE și că admiterea la școală se face numai pe baza dovezii de vaccinare. Legea a fost adoptată de Senat și se află în dezbateri la Camera Deputaților.” - au publicat stirileprotv.ro.

Adică, guvernul PSD a aruncat această lege în 2017, iar băieții veseli aflați acum la guvernare se folosesc de ea în contextul epidemiologic cu Covid-19, astfel vor încerca probabil să instaureze și mai sigur dictatura medicală în România. Atenție, problema nu sunt vaccinurile vechi de 80 de ani ... pe care le cunoaștem foarte bine, ci acest vaccin anti-Covid-19 care trebuie să rămână opțional, nu obligatoriu, având în vedere că încă este în faza de testare (trei) timp de 2 ani cu toată populația care se vaccinează acum voluntar. 
 
Sursă foto: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe