30 Noiembrie 21

SE MOARE, MOR OAMENII !!!

Da, mor multi oameni, fiindca "a fost nevoie sa moara", exact ca acum 6 ani, la Colectivul care a prefatat, simbolic, urgia generala de acum.
Se moare, fiindca si batrani, si cronici, ba chiar si tot mai multi tineri sunt, practic, ucisi cu premeditare, bagati in malaxorul spitalicesc infernal si apoi direct in saci si in sicrie sigilate - iertare, dar Biserica noastra NU a rezolvat nici pana astazi aceasta problema, desi s-a angajat la asta si s-a facut mare tam-tam iarna trecuta, parca, dar in continiare lucrurile au ramas la fel de odioase si de absurde (ba chiar vedeam ca se ancheteaza rudele indoliate care au incercat sa desigilizeze cosgiugele ca sa isi poata vedea ultima data pe cei dragi!).
Se moare fiindca li s-a oprit deliberat accesul la tratamente si fiindca daca sunt catalogati din randul sub-oamenilor nu au alta scapare decat drumul spre abatoarele A-TE-I (nu intamplator scriu asa).
Ei si ai lor cred ca isi curata pacatele astfel, sigur ca se mantuiesc, „asa, ca prin foc”, unii chiar se numara cu mucenicii, dar... "dar VAI ACELUIA PRIN CARE VIN SMINTELILE! Mai de folos i-ar fi dacă i s-ar lega de gât o piatră de moară şi s-ar fi aruncat în mare”.
Sunt incredintat ca aceasta si nu alta va fi soarta celor cu mainile patate de sange nevinovat din randul televizionistilor si al influencerilor de tot felul - toti propagandisti ultrazelosi ai groazei si ai mortii in aceste zile. Nu imi fac, precum altii, nicio speranta desarta ca vor exista tribunale omenesti unde sa plateasca - si pentru ei asta ar fi chiar o usurare si o scapare ieftina. Nu, dar de mainile Dumnezeului celui viu, Cel la care striga zi si noapte preotii si calugarii, orfanii si vaduvele, mamele si pruncii... de acelea NU VOR SCAPA in veci. - text: Serban Andi
Taguri: SE, moare, mor, !!!, oamenii
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe