16 Iunie 21

Se întâmplă niște lucruri fără precedent și cu o viteză fantastică.

HAI SA GANDIM!
Dragii mei,
Se intampla niste lucruri fara precedent si cu o viteza fantastica.
O sa fac o enumerare a unor fapte care se intampla fara sa le comentez.
1. Este o isterie referitoare la vaccinare. Toata propaganda media si internet sustin aceasta TERAPIE GENETICA cu toata taria desi rata de mortalitate este mai mica decat la gripa. Toti cei care au o alta parere - unii chiar laureati ai Premiului Nobel in medicina - sunt interzisi iar ceilalti sunt promovati si recompensati. Aceasta terapie genetica este TOTAL NECUNOSCUTA in ceea ce priveste efectele pe termen mediu si lung. Se sugereaza deja un tip de discriminare asemanatoare cu cea de tip nazist referitoare la nevaccinati.
Interesant e ca cei vaccinati POT RASPANDI BOALA SI SE POT IMBOLNAVI. Tare! Nu?
2. Incepe o isterie referitoare la incalzirea globala. Tot felul de surse oficiale au un discurs in acest sens.
3. Exista un inceput de discutie din ce in ce mai serios referitoare la SANATATEA MINTALA. Mai nou multa lume a dat in depresie. De asemenea am postat eu aici de ceva vreme despre faptul ca se sugereaza in unele medii ca exista o gena care face ca unii sa fie religiosi si restul nu. Aia religiosi trebuie "tratati" ca sa nu cumva sa devina teroristi religiosi. Tare! Nu?
4. Au disparut brusc toti teroristii de pe planeta. Ati mai auzit ceva despre pericolul terorismului ISIS? Sau alt tip de terorism. Gata s-au evaporat cumva. 
In schimb vecinul sau prietenul meu este un TERORIST BIOLOGIC care poate sa-mi dea mie boala lu Calache.
5. Apar din ce in ce mai multe informatii oficiale "declasificate" (sanchi!!) despre extraterestri. Astia o sa ceva...canva...bla bla.
6. Orice tine de istorie, religie, specific national, traditie, etc trebuie distrus pentru ca este periculos. Si proprietatea privata e periculoasa. Rau! Rau!
VA ROG SA PUNETI TOATE ACESTE LUCRURI CAP LA CAP SI SA-MI SPUNETI CE V-A DAT!
Doamne ajuta! - un text de Cătălin Rusu / foto: pixabay.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe