19 Ianuarie 22

SE CERN ȘI PATRIOȚII !!!

Afirmații șocante din partea lui Tudor Gheorghe despre nevaccinați: „puteți muri în liniște”

„DE-ACUMA POȚI SĂ CÂNȚI CÂT VREI, PENTRU VACCINAȚI maestre, CÂTE ZILE ÎI MAI AVEA !!!
PATRIOTISMUL LA MODUL DECLARATIV FĂRĂ COMPONENTA SUFLETEASCĂ E O SIMPLĂ PĂLĂVRĂGEALĂ !!!
ÎN ARDEAL LA NOI, ESTE O VORBĂ : "FIECARE PASĂRE PE GRAIUL EI PIERE"  !!!
RUȘINE, RUȘINE, RUȘINE !!!

PS:- oricât v-ați chinui unii să duceți discuția în direcția Postului, luându-i apărarea, cu mine nu ține !!! Postul este o armă eficientă împotriva necuratului, și când el necuratul, în nimicnicia lui, folosindu-se de terți, de diverse persoane care într-adevăr nu știu ce e Postul, îmi separă semenii, în buni și răi, ... vaccinați și nevaccinați...albii și negrii.....mai mult îi și jignește urându-le ironic "să moară liniștiți", nu o sa tac, pentru că nicăieri nu mi-a spus Mântuitorul Hristos să tac în Post, ci dimpotrivă să lupt și să îmi apăr semenii, pe care dacă aș tăcea, aș constata după Post că i-as găsi jigniți, apatici și traumatizați, de tot felul de unelte ale necuratului !!!
ÎMI IUBESC PREA MULT FRAȚII MEI CA SĂ TAC !!! AM INTERACȚIONAT ÎN PERIOADA ACEASTA CU MII DE VACCINAȚI, AȚI TRECUT MULTI VACCINAȚI PE LA AȘEZĂMÂNT, SUTE DE PERSOANE CARE AȚI AVUT O ALTĂ OPȚIUNE PROFILACTICĂ, AȚI SIMȚIT VREUNUL ÎN VOCEA MEA O DISCRIMINARE, M-AȚI AUZIT SĂ VĂ JIGNESC PE CAREVA, NU V-AM TRATAT CU IOANA LA FEL PE TOȚI OFERINDU-VĂ UN PAHAR DE APĂ DIN SUFLET ??? Ș-ATUNCI VOI, DE CE ÎMI JIGNIȚI SEMENII???”

Notă site: Se pare că soția artistului Tudor Gheorghe a trecut la cele veșnice la începutul acestui an, după unele surse, din pricina unor afecțiuni amplificate de virusul gripal Covid-19 ... probabil, de aici și această „ieșire în decor” a artistului vizavi de cei care nu vor să se vaccineze anti-covid.

Text: Părintele Valentin Guia. / Foto credit: haihuin2.com - Foto: Tudor Gheorghe.
Taguri: !!!, CERN, PATRIOȚII, și, SE
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe