30 Noiembrie 21

Se anunță valul 5. Care este dat ca sigur și este programat după sărbătorile în care nu am stat cuminți în case ...

Vedem cum țările aproape complet vaccinate cu schemă completă se luptă cu cele mai mari infectări cu Covid-19 de la începutul pandemiei, vaccinul își arată din plin limitele, propaganda macabră a morții provocare de Covid bagă spaima în din ce în ce mai multe persoane vulnerabile din punct de vedere emoțional, manipularea funcționează din păcate și duce, din câte se vede, la o pandemie politică, la folosirea unui virus pentru instaurarea unor regimuri dictatoriale pe bază de frică, de moarte și îngrădire a libertăților firești.

A fost anunțat valul 2, a fost valul 3, a fost anunțat și valul 4 ... acum deja presa încearcă să implementeze în psihicul colectiv un nou val pandemic, valul 5. Acest val venind mai ales peste cei masiv vaccinați după cum arată cifrele oficiale, „norocul” lor, mai ales a celor din vestul Europei, este că au un sistem medical mult mai bine pus la punct decât cei din alte regiuni geografice, de aici și numărul relativ mic de morți raportat la numărul imens de infectări. Multe personalități din lumea medicală la început de pandemie au mărturisit faptul că trebuie să învățăm să trăim cu acest virus și că viața trebuie să își continue cursul firesc, normalul fiind un dat al viitorului. Problema este că dorințele politicului, de la cel mai înalt eșalon politic al Europei până la cel mai de jos nu dorește revenirea la normal, ci la o îngrădire drastică a libertății prin legi care sfidează din ce în ce mai mult legile care apără libertatea fiecărui om...libertatea de a fi om, de a alege, de a-și proteja viața, sănătatea. Presa propovăduiește asiduu moartea, au uitat că ESENȚIAL este să ne spălăm pe mâini, să punem mâna la gură când tușim, strănutăm, să ținem o distanță când discutăm cu cineva (așa cum am învățat la școala generală, unii dintre noi...) și așa mai departe ... nu, acum se vorbește doar despre moarte, nu despre cum să ne păzim real de o boală, un virus!

În acest context social deosebit, Bogdan Ioachim publică un text tare interesant pe un site social, iată postarea integrală:

„Se anunță valul 5.
Care este dat ca sigur și este programat după sărbătorile în care nu am stat cuminți în case.
Ce putem face?
Ne putem vaccina toți, acum, ca să prevenim.
Dar anticorpu durează puțin, tulpina se schimbă, trei nebuni nu o să se vaccineze și totul ne prăbușește în inevitabilul val 5.
Oricum ai face, o variabilă din toată ecuația asta o să ducă spre următorul val. 6. 7. 8.
Vaccinarea este o soluție bună, de moment, ca să salvezi oamenii vulnerabili (nu pe cei sănătoși, atenție) ÎNAINTE SĂ VINĂ VALUL.
Ca la gripă.
Dar dacă perpetuezi asta peste ani, sistemul imunitar se atrofiază pentru că nu mai are sens dacă mereu vine un booster extern.
Este ca la anxietate, că la asta mă pricep.
Iei un anxiolitic zilnic și stai liniștit, dar devi dependent de el.
Deși corpul uman poate regla singur asta, pe căi naturale.
Dar tu tot iei anxioliticul ăla pe care dai și bani grei.
Cam așa văd eu ziua cârtiței în care am intrat toți.
A se remarca că nu am negat vaccinarea.
O fac măh, fac vaccinul la anul.
Când se confirmă că a dat anticorpi de lungă durată care opresc valurile.
ȘI SE OPRESC VALURILE.
Dar imunitatea aia de lungă durată este doar naturală, prin expunere.
Iar noi acum ne ferim fix de asta.
Ne transformăm organismul într-un tefelist moale și dependent.”

Sursă foto: pixabay.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe