26 Mai 22

Scrisoarea trimisă de polițistul care a accident-o mortal pe Raisa către familia fetei: „Am greșit, am greșit și nu știu ce pot să mai fac.”

Polițistul care a accidentat-o mortal pe trecerea de pietoni pe Raisa, o fetiță de doar 12 ani, le-a scris părinților fetei și le-a cerut iertare. „Nu pot să mai fac nimic, aș da orice să pot să întorc timpul, orice!” - a scris acesta. Avocatul familiei, Adrian Cuculis, a transmis scrisoarea, cu acordul părinților fetei.

Acesta este conținutul exact al scrisorii:

„Îndurerată familie, nici nu știu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat și știu că orice aș spune în aceste momente în fața dumneavoastră nu mai are importanță, dar totuși vreau să îmi cer iertare, știu că nu o voi primi, dar... Îmi exprim regretul profund față de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin acest tragic eveniment. Nu pot să mai fac nimic, aș da orice să pot să întorc timpul, orice! Pot doar în acest momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavoastră, sunt convins că o va face și mă rog în același timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat. Știu că nu am cum să vă cer acum să mă iertați, nici nu mă aștept la asta acum, doar atât sper ca în viitor să nu mă mai percepeți ca pe un criminal, ci ca pe un om care v-a greșit enorm și care va trăi toată viața cu această grea apăsare. Am greșit, am greșit și nu știu ce pot să mai fac. Îmi trec multe gânduri și oricât de mult aș scrie, tot aici revin, regret enorm cele întâmplate și aș da orice să pot să mă întorc și să îndrept ce am făcut. Mă opresc aici, pentru că indiferent cât și ce aș mai spune nu va îndrepta ce am făcut. Aș dori, dacă se poate, să vă trimit un ajutor pentru înmormântare. Orice pot să ofer, o voi face. Sincere regrete”, a scris polițistul în scrisoarea transmisă familiei Raisei și citată de Mediafax.

Cumplitul accident a avut loc joia trecută, pe o trecere de pietoni din Sectorul 1. Polițistul din mașina de poliție, conform organelor legii, nu se afla într-o misiune urgentă de îndeplinit, acesta accidentând două fete, pe Raisa și Maria chiar pe trecerea de pietoni. Raisa a trecut la cele veșnice, iar Maria a ajuns la spital.

Foto credit: puterea24.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe