30 Noiembrie 21

Scriitoarea Ivona Boitan: „acest stat care nu e interesat de tine, de afacerea ta, de copilul tău este interesat foarte de sănătatea ta!”

Scriitoarea Ivona Boitan reacționează pe un site social la situația dictatorială pe care ne-o dezvoltă o bună parte din sistemul politic sub ochii noștri, în mare parte adormiți, ignoranți și ușor manipulabili.
Marele Petre Țuțea spunea despre partidele politice că „sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator.” Sincer, aștept acea zi, numai că am impresia că va veni tare târziu ... avem noi așa, un „talent” de a ne trezi târziu, lent, bulversați ... de parcă nu a trecut „o căruță” de probleme peste noi, peste copii noștri, peste cei dragi ... ne mai trezim?

Astăzi, scriitoarea Ivona Boitan a subliniat pe un site social faptul că „statul nu este interesat de tine, cum te descurci când nu ai voie să ieși din casă, cum îți cumperi o pâine sau un medicament. Ei bine, acest stat care nu e interesat de tine, de afacerea ta, de copilul tău este interesat foarte de sănătatea ta! Pentru asta tot ce trebuie să faci este să renunți să fii o persoană si să devii pur si simplu "celălalt".”

Iată postarea integrală a scriitoarei pe un site social:

„Statul nu este interesat de tine, cum te descurci când nu ai voie să ieși din casă, cum îți cumperi o pâine sau un medicament.  
Statul nu este interesat de afacerea ta. Toate micile afaceri stau pe butuci și privesc în zare sau în zadare.
Statul nu este interesat de copilul tău. Face școală, nu face școală, două zile fizic, trei on-line, mânați măi, hăi-hăi!
Statul nu este interesat nici măcar de banii tăi care trebuie să ajungă la el, sub forma de taxe, treaba ta cum plătești, dacă nu te descurci cu ordinatorul, dacă nu plătești, poprire, ura și la gară!
Ei bine, acest stat care nu e interesat de tine, de afacerea ta, de copilul tău este interesat foarte de sănătatea ta! Pentru asta tot ce trebuie să faci este să renunți să fii o persoană si să devii pur si simplu "celălalt". Tu devii cel de lângă tine, celălalt,  care e mai important decât tine și doar la sănătatea lui tu trebuie să te gândești. La sănătatea ta se gândește desigur acel stat căruia nu-i pasă de tine, afacerea ta, copilul tău. E logic!” - a scris Ivona Boitan. / sursă foto: daniel-roxin.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe