02 Octombrie 22

Schismaticii mai aproape de secte decât de Biserica Ortodoxă

    Poate ca si voi de multe ori ati dat peste indivizi pe retelele sociale care constant publica idei contrare Sinodului din Creta din anul 2016 si implicit invataturii Ortodoxe. Ei fiind niste razvratiti si indepartati de Ortodoxie dar care se declara eronat ca fiind "ortodocsi". Iata ca mai sus va prezentam unul dintre aceste persoane cu tot cu mesajele lor de "iubire" dupa ce la postarea din fundal in care jigneste intr-un mod grotesc o alta persoana ii este adresata "asa vorbeste un crestin?", stergand intrebarea dar lasand mesajul de mai sus inainte de a bloca persoana care a pus intrebarea.
    De ce am publicat un astfel de articol cu o astfel de poza? Pentru a atrage pentru a nu stiu cata oara atentia fata de acesti schismatici care lovesc constant in Biserica Ortodoxa si care nu au nimic de a face cu invatatura crestina.
    In multe randuri am discutat despre schismatici si am demonstrat canonic ca Sinodul din Creta respecta invatatura Ortodoxa in Sfantul si Marele Sinod din Creta aparat de Sfintele Canoane, Comentariu canonic la noua sinaxa schismatica din data de 18 iunie 2017 de la Botosani sau Preotul Profesor, Doctor in Drept Canonic, Vlaicu Patriciu explica canonic intrebarilor despre Sinodul din Creta si nu numai, astfel demonstrand de foarte multe ori canonic si scripturiptic ca acesti schismatici sunt foarte aproape de a-si crea secte decat a deveni mai curati duhovniceste, curatia la ei fiind dupa cum vedem in poza de mai sus un termen doar pe buzele lor, nu si in suflet.

Feriti-va de proorocii mincinosi, care vin la voi in haine de oi, iar pe dinauntru sunt LUPI rapitori.” (Matei 7,15)

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe