02 Octombrie 22

Schismaticii jubilează de fericire că Biserica Ortodoxă Română este atacată în media (LĂMURIRI)

    Dupa cum stiti deja, schismaticii nu tin la integritatea Bisericii lui Hristos ci tin foarte mult la URA fata de Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane si a toata Biserica pentru ca Biserica nu este de acord cu actiunile lor schismatice.
    Am vorbit pe acest site despre acesti schismatici care nu sunt de acord cu Sinodul din Creta din anul 2016 pe care l-am dezbatut in articolul Sfantul si Marele Sinod din Creta aparat de Sfintele Canoane si in alte zeci de articole care prezinta referiri canonice si scripturiptice. Schismaticii au un comportament foarte asemanator cu sectarii, limbajul ii da de gol in FOTO cu limbajul schismatic care se crede aparator al Bisericii lui Hristos. Schismaticii mai agresivi decat sectarii iar despre acestia ne avertizeaza Sfanta Scriptura prin cuvintele "dupa roadele lor ii veti cunoaste".
    In ultimele saptamani, mai mult in ultimele zile, sunt aruncate fel de fel de inregistrari cu atacuri directe la personalitati din cadrul Bisericii Ortodoxe Romane (doua la numar in toata istoria ei si acestea fix acum) care ar fi desfranat intr-un mod foarte grav, incalcant invatatura dreapta a Ortodoxiei. Sunt de acord sa fie trasi la raspundere si caterisiti fara discutie daca aceste fapte SE DOVEDESC dar pana atunci sa facem cum spune Arhanghelul „să stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminte", astfel sa ne pazim de gresita judecata. 
    In alta ordine de idei a aparut pe site-ul diacaf.com o declaratie ca fiind a purtatorului de cuvant al Patriarhiei BOR care spune "Confirm ca persoana din imagine este episcopul de Husi" (foto) dar fara inregistrare, fara video, fara nimic (in presa a aparut o inregistrare video "cenzurata" in care nu se intelege absolut deloc cine sunt persoanele filmate, referitor la cazul de la Husi ... oare dupa toate minciunile media la adresa Bisericii mai putem crede asta? Poate este asa, poate nu, Dumnezeu stie. Important este ca dreapta credinta Ortodoxa nu sta in pacatele unora ci in invatatura ei care duce la cer in imparatia lui Dumnezeu. Nicaieri invatatura Ortodoxa nu aproba astfel de desfrau, din contra, dezaproba cu vehementa!
 

    Revenind la schismatici, pe site-ul schismatic sinodultalharesc.tk se titreaza "Palma dată de Dumnezeu ierarhiei BOR – cazul Corneliu Bârlădeanu" uitand ca lumina Sfanta a venit dupa rugaciunile fix alora pe care ei ii fac gresit "ecumenisti", vezi articolul Dovada dumnezeiasca, incontestabila ca Sinodul din Creta nu este unul eretic!!
    Ca o concluzie observam URA schismatica foarte asemanatoare cu propaganda sectara contra Bisericii lui Hristos amintindu-ne de cuvintele Mitropolitul Ierotheos Vlachos: Gruparile schismatice, in timp, devin eretice.
    Printre ultimele articole am atras atentia ca aceasta lupta contra Bisericii lui Hristos, Ortodoxia, aceasta ratacire (daca este cu adevarat asa ceva) a unora dintre clerici insotita de sustinerea MEDIA in aceasta propaganda CONTRA Bisericii Ortodoxe vine dupa decizia CCR si Senat care dau acceptul pentru referendumul (deci un castig de cauza pentru Coalitia pentru Familie) care ne va pune in fata intrebarea daca dorim ca institutia casatoriei sa ramana asa cum este normal intre un barbat si o femeie sau nu ... de fapt despre asta este vorba in tot acest context, o lupta apriga in care se vrea sa se atraga cat mai multe persoane neinformate, indiferente, ortodoxe doar cu numele in aceasta lupta contra Bisericii in care sa iasa invingatori mica comunitate LGBT care in strainatate au facut adevarate parade porno!

Recomandam: LGBT si ateii ataca din toate puterile Biserica Ortodoxa Romana prin inregistrari false

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe