04 Februarie 23

Acasă » Schismatici
1 2 3 ... 6 7 »

Răspuns pentru un saducheu al zilelor noastre - Daniel Balaș

 • 27 Octombrie 22
 • 459
Prietene, nu are nimeni nimic cu tine, așa cum te victimizezi tu în videoclipurile pe care le faci. Dar nu putem sta cu mâinile în sân în timp ce tu propovăduiești erezia reîncarnării, care este total altceva decât ceea ce au propovăduit Domnul Hristos, apostolii, proorocii și toți sfinții. Hai să vedem ce spune Biblia din care tu extragi doar ce-ți convine:

"Nu vă miraţi de aceasta; căci vine ceasul când toţi cei din morminte v ... Detalii... »


Partea 2: O ALTĂ VEDETĂ PE NET

 • 22 Octombrie 22
 • 1672
Dragii mei,
Am sperat din tot sufletul meu ca nu mai am in lista de prieteni analfabeti duhovnicesti care sa-mi spuna sa nu mai judec.
Am blocat mii in pandemie si de-a lungul timpului, dar observ ca sunt inepuizabili. (Apropos - toti imbecilii care m-au injurat in pandemie au acum miocardite si alte boli sau mor subit)
O sa mai am ceva treaba cu blocarea lor.
De asemenea am sperat ca o sa scap de cei ce vorbesc limba roma ... Detalii... »


Partea 1: O ALTĂ VEDETĂ PE NET

 • 22 Octombrie 22
 • 8855
Dragii mei,
Pana acum cateva zile nu stiam cine e personajul din poza.
Mi-a trimis un fff bun prieten un clip cu el si m-am uitat sa vad cine e.
Am vazut ca e un preot caterisit in luma mai anul asta. Si cum sunt curios am inceput sa "sap" si am vazut ca are un succes fulminant pe net.
La caterisire avea pe facebook cca 118 000 de urmaritori. Acum are cca 300 000.
Pe youtube avea 18000 de abonati si acum ar ... Detalii... »


Scandalul IPS Teodosie și veridicitatea informațiilor

 • 09 Octombrie 22
 • 197
De ce nu iau în seamă gogomăniile vehiculate în presă, în era unei comunicări dincolo de adevăr/în absența adevărului? Pentru că, nu se mai verifică informațiile, așa cum am învățat noi în facultatea de comunicare și nici personajele, ci se aruncă bomba pentru că, nu-i așa?...presa trebuie să mănânce si ea o pâine. Dar cum face presa rost de bani, când informația e accesibilă oricui? Face apel la emoție, aruncă bomba, anunță apocalipsa, scandalur ... Detalii... »


Despre cei care îl promovează pe „călugărul” trotinetist

 • 06 Octombrie 22
 • 294
„Dumnezeu nu se lasă batjocorit. Hristos îi asteaptă la Dreapta Judecată, pentru că Tatăl İ-a dat Fiului Său toată judecata.
Mie mi-e o milă sinceră de cei care Îl batjocoresc pe Dumnezeu. Sincer, mi-e milă. Doamne, iartă-i, că nu știu ce fac. Așa a spus Hristos. Iar ei acuma fac acelasi lucru, îl batjocoresc pe Hristos, atunci când aruncă mizerie în casa Lui. Biserica este casa lui Hristos.
Ori a doua oară, Hristos nu va mai fi ... Detalii... »


De ce ne place să fim avocații diavolului?

 • 14 Martie 22
 • 982
Preotul manelist de la Constanța a tulburat serios apele. O bună parte din lista de prieteni îi susține spiritul justițiar. Corupția din administrația bisericească nu e un lucru nou sub soare. Oameni suntem și ne-am dori să fim și cu sufletul în rai si cu slănina în pod. Părintele Arsenie Boca sau Părintele Calciu Dumitreasa au fost aruncați în temniță si de cozile de topor din mediul bisericesc, dar au refuzat să înfiereze ierarhia sau rânduieli ... Detalii... »


Pensatul și geluitul „popă cu har” provoacă o mare sminteală în Biserica Domnului

 • 11 Martie 22
 • 60405
Din începutul articolului menționez faptul că acest „popă” este oprit de la slujire din pricina declarațiilor sale pline de sminteală. Sigur, prin această „ciorbă” smintitoare a acestuia găsim și aspecte triste dar reale, asta nu înseamnă că trebuie ca acesta să se folosească de „uscăciunea” din sufletul unora pentru a ataca instituția Bisericii, lovind astfel fix în inima credincioșilor ortodocși.
Titlul ... Detalii... »


Un CĂLUGĂR FALS îndeamnă la schismă, la neascultare față de Ierarh

 • 27 August 21
 • 1271
   În atenția prietenilor și a celor care mă urmăresc pe această pagină. Am fost și eu atenționat de un părinte misionar de existența unui călugăr, care se intitulează Petru Ieromonahul și principala lui țintă sunt ierarhii BOR, preoții, pe care îi denigrează, el intitulându-se singurul far de lumină din Biserică. Observ că am câteva persoane din lista de prieteni și urmăritori, care îl ascultă cu multă acrivie și vă atenționez. Urmărin ... Detalii... »


VIDEO - IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, explică de ce călugării și preoții nepomenitori sunt schismatici în Biserică.

 • 29 Ianuarie 21
 • 725
VIDEO - IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, explică de ce călugării și preoții nepomenitori sunt schismatici în Biserică.

Pentru mai multe detalii despre activitatea schismaticilor și grupările schismatice vechi sau mai noi, accesează pagina „Schismatici