28 Septembrie 22

Acasă » Schismatici
1 2 3 ... 6 7 »

De ce ne place să fim avocații diavolului?

  • 14 Martie 22
  • 877
Preotul manelist de la Constanța a tulburat serios apele. O bună parte din lista de prieteni îi susține spiritul justițiar. Corupția din administrația bisericească nu e un lucru nou sub soare. Oameni suntem și ne-am dori să fim și cu sufletul în rai si cu slănina în pod. Părintele Arsenie Boca sau Părintele Calciu Dumitreasa au fost aruncați în temniță si de cozile de topor din mediul bisericesc, dar au refuzat să înfiereze ierarhia sau rânduieli ... Detalii... »


Pensatul și geluitul „popă cu har” provoacă o mare sminteală în Biserica Domnului

  • 11 Martie 22
  • 58757
Din începutul articolului menționez faptul că acest „popă” este oprit de la slujire din pricina declarațiilor sale pline de sminteală. Sigur, prin această „ciorbă” smintitoare a acestuia găsim și aspecte triste dar reale, asta nu înseamnă că trebuie ca acesta să se folosească de „uscăciunea” din sufletul unora pentru a ataca instituția Bisericii, lovind astfel fix în inima credincioșilor ortodocși.
Titlul ... Detalii... »


Un CĂLUGĂR FALS îndeamnă la schismă, la neascultare față de Ierarh

  • 27 August 21
  • 1150
   În atenția prietenilor și a celor care mă urmăresc pe această pagină. Am fost și eu atenționat de un părinte misionar de existența unui călugăr, care se intitulează Petru Ieromonahul și principala lui țintă sunt ierarhii BOR, preoții, pe care îi denigrează, el intitulându-se singurul far de lumină din Biserică. Observ că am câteva persoane din lista de prieteni și urmăritori, care îl ascultă cu multă acrivie și vă atenționez. Urmărin ... Detalii... »


VIDEO - IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, explică de ce călugării și preoții nepomenitori sunt schismatici în Biserică.

  • 29 Ianuarie 21
  • 644
VIDEO - IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, explică de ce călugării și preoții nepomenitori sunt schismatici în Biserică.

Pentru mai multe detalii despre activitatea schismaticilor și grupările schismatice vechi sau mai noi, accesează pagina „Schismatici