09 Decembrie 22

Scandalul IPS Teodosie și veridicitatea informațiilor

De ce nu iau în seamă gogomăniile vehiculate în presă, în era unei comunicări dincolo de adevăr/în absența adevărului? Pentru că, nu se mai verifică informațiile, așa cum am învățat noi în facultatea de comunicare și nici personajele, ci se aruncă bomba pentru că, nu-i așa?...presa trebuie să mănânce si ea o pâine. Dar cum face presa rost de bani, când informația e accesibilă oricui? Face apel la emoție, aruncă bomba, anunță apocalipsa, scandaluri sexuale și nu oriunde, ci în Biserică pentru că sunt mai incitante....Omul deschide, citește iar spațiile de clickbait devin vandabile în funcție de numărul crescut de accesări. (clickbait=link conceput să atragă cât mai multe vizualizări cu informații, de obicei, înșelătoare, senzaționale)
Pănă să ne trezim că educația media trebuie introdusă în școli de la pregătitoare, vom asista la o adevărată modificare a comportamentelor sociale. Oamenii citesc doar titluri și clasează persoanele publice. Copiii au acces nemărginit la pornografie, iar modificările la nivel comportamental sunt vizibil dureroase.
Cazul de azi? o idioțenie la care se sesizează din oficiu Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Dar oare nu ar fi trebuit să se autosesizeze și alte organe  care să verifice cine e personajul care aruncă gunoaie sociale, iar presa le ridică la nivel de mărgăritare, pentru că, nu-i așa?, le aduce bani.
Nu comentez, las câteva fotografii din cronologia acestui călugăr, denumit foarte incitant "călugărul-amant" și a unui mare susținător LGBTQIA+, pentru a înțelege că fenomenul despre care vorbeam săptămânile trecute nu este unul singular și nici din senin.
Posibil în fotografii să fie cu fratele său mai mic, însă sunt totuși postări care dovedesc lipsa de discernământ a unu personaj luat în seama de presă și de oamenii care se hrănesc cu scandalurile referitoare la IPS Teodosie și Biserică.

Autor: Liliana Naclad / Foto: laboratormedia.wordpress.com
 

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe