30 Noiembrie 21

Scandal în Parlament – PNL, PSD, USR și UDMR se grăbesc să ne aducă Dictatura Medicală.

Ceea ce se întâmplă în lume seamănă din punct de vedere istoric foarte mult cu începutul holocaustului, cu începutul oricărei dictaturi ... numai că acum se pregătește o dictatură mondială, probabil că statele care nu se vor alinia la „noile reguli” ale „stăpânirii” vor fi amenințate, le va fi amenințată libertatea. Binele niciodată nu a fost făcut cu forța, Dumnezeu niciodată nu a făcut nimănui vre-un bine cu forța, a lăsat omul LIBER, iar libertatea este un dat al vieții, un dar de la Dumnezeu, nu de la Arafat, nu de la PSD, nu de la PNL, nu de la USR, nu de la UDMR și alți trădători!

Daniel Roxin a publicat și el despre ceea ce s-a întâmplat pe data de 8.11.2021 în parlament, iată articolul integral publicat de Daniel pe site-ul daniel-roxin.ro :

„Suntem tot mai aproape de introducerea Certificatului Verde pentru toți angajații, fie ei din sistemul public sau sistemul privat, lucru fără precedent și care ne va duce către o dictatură medicală. Practic, mâine – poimâine, vom ajunge ca vitele: vom fi marcați și vaccinați regulat, la decizia autorităților politice.

Speriați că s-ar putea să nu le iasă jocurile, pentru că numărul infectaților ca și al noilor vaccinați scade de la o zi la alta, politicienii de la cele patru partide amintite în titlu se grăbesc să treacă prin Parlament, încălcând termenele legale, legea care va obliga angajații să posede un certificat sanitar, fără de care își vor pierde locul de muncă..

Singurul partid care se opune acestui abuz este AUR. Deputații partidului au intrat peste Comisia de Sănătate din Camera Deputaților pentru a-i expune pe politicienii care își bat joc de democrație.

Vedeți mai jos întregul scandal, filmat…”


Captură foto: George Simion (partidul AUR)
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe