30 Noiembrie 21

Savatie Baștovoi: Medicii sînt folosiți în această campanie de înfricoșare cu morți cu scopul de a convinge marea majoritate să se vaccineze

„Medicii sînt folosiți în această campanie de înfricoșare cu morți cu scopul de a convinge marea majoritate să se vaccineze. Este un spectacol sinistru jucat de un guvern care a venit la putere ucigînd niște tineri prin ardere de vii - sigur vă amintiți. Folosesc moartea în continuare ca unealtă a regimului lor. Doar că, trăgînd cearșaful de pe spitale, nu fac decît să descopere ceea ce se întîmpla acolo dintotdeauna, fără ca mulțimea să o știe: oamenii mor grămadă fără tratament și îngrijire.
Morții sînt statistică.
Singura salvare sînt aparatele de respirat? Acele aparate despre care în Romania abia după doi ani au aflat că pot să și ucidă, dacă doza de oxigen este prea mare? Vaccinul? Dar vaccinul nu te scapă de cancer, diabet, de boli de inimă, de obezitate morbidă și sărăcie. Iar mai nou, aflăm ca nu te scapă nici de Covid.
Arafat a tras cearșaful de pe spitale ca să vă sperie cu morți. Dar ce va fi cînd doctorii vor trage cearșaful de pe Arafat, de pe această statuie de aramă înfiptă în mijlocul României ca să i se închine toți?
Noua lozincă a campaniei de sănătate trebuie să fie: Spune adevărul - salvează vieți!” - a scris părintele Savatie Baștovoi pe un site social. / sursă foto: avera.org
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe