03 Octombrie 22

Sarcina VINDECĂ

„Mamele au știut intuitiv dintotdeauna: părți din copilul pe care l-au purtat în pântece rămân în interiorul lor, la nivel intrinsec, decenii după naștere, poate chiar pentru totdeauna. Nu e vorba de ceva exclusiv emoțional sau spiritual, ci și de ceva fizic, intrinsec.
Studii științifice serioase au demonstrat, încă de prin 2014, că celulele fetale migrează, prin placentă, în sângele și țesuturile mamei. Este un mecanism natural menit să asigure sănătatea mamei, necesară unei nașteri sigure a unui copil viabil și unei supraviețuiri suficient de lungi pentru creșterea copilului. E despre perpetuarea speciei umane, a Omului ca creație ultimă a lui Dumnezeu pe Pământ.
Celulele fetale rămân mult timp în corpul mamei, având proprietăți reparatorii și reconstructive. Celulele stem chiar pot să ia forma necesară oricărui țesut: inimă, ficat, rinichi, pancreas, creier. Celulele stem pot repara și telomerii, ceea ce poate însemna chiar întinerirea. Nu degeaba se spune despre femeia însărcinată că “strălucește”. Este clar că acest mecanism poate fi utilizat și în tratarea unor boli grave, cum ar fi cancerul sau Alzheimerul. Dar, evident, ideea nu are loc de studiile despre fake news și de “știința” care recomandă dreptul bărbatului de a avorta.
Ce minunată poezie e aici… Și cât de mult se înșeală “specialiștii” care ne obligă să credem că 1+1=5,43… Și ce extraordinar de jenant este să vezi că știința în care crezi fără a cerceta demonstrează ceea ce bunul simț ne-a făcut să știm mereu. În noi este dintotdeauna scânteia divină.” - a scris avocatul Gheorghe Piperea pe un site social.

Vezi și:

- Why Does a Mother's Body Keep Some of Her Baby's Cells After Birth?
- A lifelong connection that starts in the womb
- Baby’s Cells Can Manipulate Mom’s Body for Decades


„Mi-ați adus aminte de un film văzut de mine cu mulți, mulți ani în urmă (era alb - negru) unde o tânără, care suferea de o boală incurabilă, se îndrăgostește și dă naștere unui copil sănătos, dar uimirea medicilor a fost aceea că, după naștere, boala incurabilă a tinerei dispăruse. Atunci părea o minune, dar acum s-a dovedit că subiectul filmului nu era ficțiune.” - a mărturisit o doamnă la postarea mai sus menționată.

Foto: pixabay.com
Taguri: Sarcina, vindecă

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe