26 Mai 22

Să vedeți acum scandal. Goarnele progresismului vor fi turate la maximum ...

Să vedeți acum scandal. Goarnele progresismului vor fi turate la maximum pentru ca deputații să întoarcă decizia Senatului care merită felicitata de toți oamenii cu capul pe umeri din țara asta.
"Activiștii își exprimă îngrijorarea că materiale care înfățișează persoane gay ținându-se de mână sau cu persoane transgender care au povestit despre tranziția lor nu ar mai putea apărea în spațiul public."
Asociația MozaiQ, organizație care apără drepturile persoanelor LGBT+, condamnă proiectul de lege și spune că acesta „încalcă cu desăvârșire nu doar demnitatea persoanelor LGBTI din România, ci și dreptul la liberă exprimare, precum și dreptul copilului de a avea acces la o educație lipsită de discriminare”.
De asemenea, în proiectul de act normativ mai este precizat faptul că „sexul copilului este stabilit de către medicul care a asistat sau a constatat nașterea”, iar „sexul copilului nu poate fi altul, decât cel feminin sau masculin.”
Băi, esti nebun? Adică medicul care va scoate un copil cu putza ar trebui să nu aibă voie să spuna că e băiețel. Vă dați seama la ce nebunie s-a ajuns? Bine, e retorica, e clar că realizați cu toții.
În plus, ăștia sunt deranjati că sunt unii părinți care ar dori să nu îi vadă pe canalele Disney pe Mickey sărutându-se cu Donald.
Sper că românii din Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor nu vor fi influențați de toți agenții nebuniei mondiale.

Autor: Jurnalistul Paul Gabriel Andrei / Captură foto: Libertatea.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe