27 Mai 22

Să vă explic cum funcționează îndobitocirea tinerilor frumoși și liberi.

Profitând de naivitatea lor, pe internet se desfășoară deja o nouă campanie de a gâdila orgoliul băieților cu valențe useriste.
La un prieten de acest tip am văzut share-uită o postare din partea cuiva care făcuse această captură cu comentariul de mai jos.
Postarea aluia are aproape 100 de share-uri și e însoțită de completarea autorului <În caz că mai avea cineva dubii despre "patrioții" de la aur>. Băiatul din lista mea care a dat share a simțit și el nevoia să pluseze "Oamenii de la AUR, dându-se de gol".
Pe mine m-a surprins din prima comentariul, e prea evident să fie din partea unui simpatizant AUR. Așa simt eu fake-urile când le văd. Așa că am început să cercetez situația, am intrat pe contul acestui Ivanovici.
Ghiciți ce? Omul are doar 9 prieteni, dintre care 4 cu sigla AUR la profil, la fel de autentici ca și el. Nimic la informații și toate pozele de profil parcă îți spun "băi, dacă tu crezi că sunt real, înseamnă că ești prea prost".
Cu toate astea unii cred că au descoperit aur la AUR. Deci omul acesta intre timp și-a schimbat poza de profil cu o icoană a Fecioarei Maria ținând niște cuține în mâini pe care scrie "Capul sus oamenin de AUR! La luptă!". V-o atașez în comentarii.
Evident că orice creștin realizează că poza e o batjocură, neavând cum să fie purtată cu mândrie ca fotografie de profil. Apoi, Eugen mai are alte două fotografii. Una care-l înfățișează pe el tinând în mână un portret al lui Stalin și alta care e o poză cu un oraș evident rusesc după arhitectură. Iarăși, e prea evident că să nu realizezi că omul nu e român, ci doar un troll cu un cont fake creat special tocmai pentru a oferi muniție celor care vor să tragă în direcția AUR.
Cu toate astea, cum pot fi unii care se cred deștepți prostiți în halul ăsta? Adică să râzi că ăștia își dau arama pe față când tu vezi comentariul de mai jos, e prea limpede să nu te prinzi. Cu toate astea mulți tineri frumoși și liberi se bucură când văd cât de proști sunt susținătorii AUR precum acest Eugen Ivanovici.
Bine, explicația există, e nevoie acum ca Alianța pentru Unirea Românilor - AUR să fie considerat partid extremist, antisemit și xenofob. Și cum să faci asta dacă nu prin ajutorul trollilor infiltrați?

Autor: Jurnalistul Paul Gabriel Andrei.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe