30 Iunie 22

SĂ LUĂM AMINTE !!!

"Vremurile sunt foarte grele. Niciodata nu ne-am gândit ca vor veni aceste vremuri. Mai mare pericol ca astazi n-a fost si nu este niciodata! De aceea pastrati credinta ca o comoara, pastrati curatenia si statornicia ca o comoara, sa nu le ia nimeni!
Să știți fraților, că astăzi crestinii nostri au întrecut și pe diavoli cu trairea lor, cu viclenia lor, cu vrajmasia, cu toata rautatea… Asta este cea mai mare durere: ca oamenii au inlocuit pe satana…Degeaba multi invinuiesc: satana m-a indemnat, satana... Nu-i de vina el cu nimic, sa stiti.
Vinovati suntem noi toți, că așa am ajuns la o stare de viclenie, la o stare de trădare, la o stare de vânzare, la o stare de răutate… că nu știu până când ne va mai rabda Dumnezeu!
Fraților, țineți minte, toate sunt trecătoare, toate sunt numai pentru o vreme. Dar trecand prin vremea asta, prin viata asta, să nu rămâneți fără vesnicie, să nu rămâneți fără de Hristos. Toti am căzut, toți suntem vinovati, dar cu toții sa ne intoarcem la Domnul, ca pe toti ne iubeste si pe toti ne iarta.
Eu il rog pe bunul Dumnezeu, sa reverse harul peste voi și mila Lui, sa ne deschida ochii sufletului, sa putem crede cu adevarat, sa putem privi spre cerul senin.
Vă rog, fraților, întoarceti-va cu pocainta, cu dragoste, la Domnul!"
Slavit sa fie Domnul! Amin." - ÎPS Mihail Jar Longhin / sursă: Părintele Valentin Guia.
Taguri: !!!, Aminte, , LUĂM
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe