18 Octombrie 21

Așa a început și nazismul! - „Asta ar trebui să facă școala. Să-i scăpăm pe copii de părinții lor.” - Cosmin Prelipceanu, Digi 24

„Să îi scăpăm pe copii de părinții lor”

   „Astfel sună o frază pornită din gura unui măscărici pe postul de televiziune Digi! Aici este miza lor, să pună mâna pe ai noștri copii, întrucât alături de astfel de părinți (nevaccinați) nu au șansă să fie integrați în noua lume care ni se deschide în fața ochilor. Deja în spitale există presiune sporită pentru vaccinare, sunt amenințați medicii și asistentele cu desfacerea contractului de muncă. Urmează profesorii, cadrele militare, poliția și la final vor să ne scoată din drepturile părintești pe noi părinții, cei ce le-am dat viață și ne-am vărsat și ultima picătură de energie pentru creșterea și dezvoltarea lor firească. Problema este că astfel gândesc mulți din societatea actuală, acest moderator căruia nu vreau să îi dau numele, este doar suma tuturor frustraților care lucrează de zori la restructurarea României. Ce putem face este să fim uniți, să ne protejăm copii învățându-i că lumea în care trăiesc nu mai este una normală, încrederea în ceilalți să fie cu măsură. Inocența lor este din păcate vânătă iar sistemul își dorește să întoarcă copiii împotriva părinților, numindu-i anacronici, nebuni, ieșiți din tiparele acestei noi realități. Aici nu mai este vorba de educație, aici este clar o reeducare sistematică a poporului român și în speță a întregii lumi! - text: părintele Alexandru Lungu, Facebook.

Așa a început și nazismul! - „Asta ar trebui să facă școala. Să-i scăpăm pe copii de părinții lor.” - Cosmin Prelipceanu, Digi 24 (captură foto / stanga), la un nou nivel de dezaxare morală.

Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe