24 Octombrie 20

S-a votat: „Educația sexuală”, numai cu acordul părinților

Pentru că avem pe site deja articole foarte interesante pe baza subiectului „educației sexuale”, mai jos vă las câteva recomandări:

VIDEO: Documentar ȘOC. Războiul împotriva copiilor: „Educația Sexuală Comprehensivă sau Explicită se bazează pe principii pseudo-științifice și este promovată agresiv la nivel de factori de decizie politică, inclusiv de mari organizații internaționale precum ONU.
   Dar „știința” pe care se bazează reprezintă un adevărat scandal, implicând „cercetări” din anii 1950 care s-au realizat prin abuzarea sexuală sistematică a unor copii și apoi au fost promovate intens ca rezultate științifice respectabile.
   De curând, după prezentarea acestor dovezi în Parlamentul croat, Curtea Constituțională din Croația a interzis un astfel de program în țara respectivă.
   Urmărește filmul documentar realizat de Family Watch International, coaliție pro-familie, acreditată pe lângă ONU, pentru a afla în ce constau aceste programe de educație sexuală, cine le promovează și de ce, precum și ce pot face părinții care vor să protejeze inocența copiilor.”

Prof. Ionuț Tudose: Contraargumente la Educația sexuală ca disciplină școlară nouă și obligatorie: „Acest articol este rezultatul unei cercetări personale și exprimă convingerile mele pedagogice, dar și credințele proprii. El nu reflectă opinia vreunei instituții sau vreunui grup, nu dorește să atace indivizi sau colective, ci încearcă să descoasă lucrurile sub raport principial și noțional. Dacă cineva se simte lezat sau contrariat de cele citite, îl rog să răspundă argumentat și logic, fără lozinci și clișee. În caz contrar, va fi ignorat și lăsat să vorbească singur.”

Studiu, SUA: Tot mai mulți adolescenți își păstrează fecioria. Family Research Council: Politicile publice în educație au presupus exact contrariul și i-au expus pe tineri la comportamente de risc: „Majoritatea adolescenților își doresc să li se spună să-și păstreze fecioria. Din nefericire, sunt mult mai puțini profesori calificați să facă aceasta. Părinții se simt jenați să le vorbească despre sexualitate sau au impresia că tinerii nu-i vor asculta. Ei bine, iată vești bune pentru ei – copiii vor să-i asculte. Valerie Huber, fosta președintă a Ascend, asociația care promovează educația pentru abstinență, a fost numită de administrația Trump într-un post important la Departamentul de Sănătate al SUA. Ea a constatat aceasta din proprie experiență: „Cel mai sănătos mesaj pentru tineri este cel care le furnizează informația și deprinderile necesare pentru a evita cu totul, nu doar pentru a reduce riscurile pe care le implică sexualitatea la adolescență. Acesta este mesajul relevant în 2016, din moment ce majoritatea adolescenților nu și-au început încă viața sexuală. Azi, numărul adolescenților care-și încep viața sexuală este mult mai mic decât era acum 20 de ani”.”

Educație sexuală, zici? Eu zic că vrei sexualizarea educației: „În România teoria asta că trebuie să vorbești despre sex cu copilul tău a venit pe fondul unor generații anterioare care făcuseră din sex un subiect tabu. Nu cred că trebuie să fie un subiect tabu, cred că nu trebuie să fie un subiect , pur și simplu. Am mai spus-o.”

P.S. Pentru că am publicat ieri despre acest subiect, și evenimentul respectiv a luat destul de mare amploare, vă recomandăm și articolul nostru „ȘOCANT: Vlogger român, foarte cunoscut printre copii și adolescenți, INSTIGĂ la VIOLAREA MINORELOR - VIDEO”, fiind PROBABIL un exemplu de „sexualizare” precoce și de efectele pe care le poate avea o trăire aproape de păcatul desfrâului. Într-un articol de pe Știri pentru Viață (Educația pentru sănătate trebuie să promoveze castitatea și căsătoria – argumentele studiilor și ale științei) se explică concret de ce adevărata educație sexuală trebuie sa fie bazată pe argumente solide, pe feciorie, bun simț și trăire morală, limbaj și trup curat.
 
Foto credit: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe