27 Mai 22

S-A TERMINAT AERUL DIN AUSTRALIA

„Tot mai mulți jucători de tenis de la Australian Open se płâng că "nu mai au aer" – este clar, în Australia s-a rarefiat aerul, probabil de la schimbările de climă de care ne vom ocupa în perioada imediat următoare. Una dintre condițiile obligatorii pentru a putea participa la Australian Open este aceea de a fi va... – îmi cer scuze, nu are legătură cu subiectul, m-a luat gura pe dinainte din reflexul vremurilor. Mult succes tuturor participanților!
P.S.: Totuși: cu schema completă!” a scris pe un site social Anca Radu.

Prima reacție a mea când am citit ce a scris Anca Radu a fost expresia „Genial”. Deci cum, jucătorii injectați „anti-covid” se plâng că nu mai au aer ... Organizatorii panicați ai Openului Australiei (sau „Turneul injectaților”) dau acum vina pe "calitatea slabă a aerului", care pare să vizeze doar unii jucători. Calitatea aerului din Melbourne este clasificată ca fiind "bună" conform standardelor internaționale, conform activenews.ro (sursă foto)
Numărul 22 mondial a fost văzut părăsind terenul și abandonând meciul în timp ce părea să aibă  dificultăți respiratorii. Nikoloz Basilashvili (foto) a declarat echipei sale că la fiecare lovitură îi lipsește aerul, potrivit Free West.
Am citit acum nu mult timp că astfel de cazuri prezentate mai sus printre sportivii de performanță și înțepați au crescut de 5 ori în ultimul an!

Oare o injecție anti-manipulare există?

Când o să vă gândiți că vremea nu este așa cum o știți voi din copilărie, aduceți-vă aminte că de zeci de ani „oamenii de știință” se joacă de-a „Dumnezeu” prin crearea de nori și ploi artificiale și alte multe experimente climatice. Cel mai recent astfel de „joc climatic” îl puteți studia prin recentele ploi istorice din zona Dubai, cu la fel de istorice inundații după crearea unor nori artificiali. Aceste aspecte afectând întreaga climă planetară.

Revenind la aerul injectaților, nu pot spune decât Dumnezeu să ne ajute ...
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe