22 Octombrie 20

S-a făcut dreptate! CNA a sancționat postul DIGI24 pentru o știre FALSĂ despre părintele Calistrat Chifan

   Consiliul Național al Audiovizualului a sacționat postul Digi24 în ședința de ieri. Sancțiunea se concretizează printr-un avertisment.
   Digi24 a fost sancționat pentru o știre FALSĂ dată înainte de Paști, despre un „călugăr influencer” (așa cum titra burtiera), care „instiga” oamenii să meargă la Biserică de Înviere. Călugărul respectiv, care era acuzat pe nedrept, este părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni, din Iași.

   „Materialul, citind ce a scris părintele pe Facebook, e o minciună de la cap la coadă. Omul n-a instigat pe nimeni să vină la Biserică”, a declarat Radu Herjeu, membrul care a și propus sancțiunea, potrivit paginademedia.ro

   „CNA a reproșat postului de televiziune că „nu a prezentat cu bună-credință știrea” și „nu a prezentat și punctul de vedere al preotului” care făcea subiectul știrii.

Herjeu a continuat:

   „Omul a spus că el speră ca Dumnezeu să dea autorităților ideea să permită oamenilor să meargă la Biserică măcar o oră. Asta nu e instigare. Să spui fără să prezentanți nicio secundă... În niciunul dintre materiale nu a fost prezentată postarea părintelui respectiv. N-ați dat citatul din el. Dacă l-ați fi dat, ar fi văzut toată lumea ce zice el.

   De ce ați discutat atât de mult despre o postare fără să o prezentați?

   Din punctul meu de vedere informația nici nu a fost corectă și nici nu a fost prezentată cu bună-credință”, a punctat acesta.

   Somația a mai votată și de Monica Gubernat, Gabriel Tufeanu, Orsolya Borsos, Ramona Sorescu și Nicolae Bălașa. ” - potrivit paginademedia.ro

Despre respectiva știre FALSĂ am scris și noi la acea dată în articolul: Digi24 nu se învață minte! Aruncă o știre FALSĂ contra Bisericii, contra părintelui Calistrat Chifan

Aceasta este știrea FALSĂ publicată de Digi24:
 
 
Foto: Captură Video Digi24
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe