15 August 22

Rugați-vă pentru Ucraina, dar și pentru Rusia!

Prezentatorul TV și Radio, Daniel Buzdugan a postat pe un site social despre războiul din Ucraina.

„Vremurile sunt tulburi.
Să ne folosim de ,,arma” rugăciunii, ca să ne ierte Dumnezeu pentru că am STRICAT RÂNDUIALA LUI, în care am fost creați și am sluțit frumusețea pe care ne-a lăsat-o!
Să iertăm și să ne cerem iertare!
Să ne spovedim și să ne împărtășim cât mai curând, ca să fim curați la suflet, pentru încercările ce vor veni, că s-ar putea ca într-o bună zi și noi să ne luăm doar două hainuțe și familia și să plecăm încotro vedem cu ochii!
Va greu, dar va fi mai ușor de răbdat și va fi mai dulce amarul pahar al durerii pentru omul care îl va avea în suflet pe Hristos!
Cu dragoste, Daniel Buzdugan”  - a scris prezentatorul TV.

De asemenea, una dintre cele mai potrivite îndemnuri din aceste zile de pe rețelele sociale vine de la Monica Birladeanu (sursă foto), aceasta a mărturisit că a vazut multa rugaciune pentru Ucraina pe net, exclamând „minunat; sper sa nu fie doar la nivel de postare si macar un 'Doamne ajuta-i pe saracii oameni in gand sa zica postacii'. ”, subliniind următoarele: „Si ca veni vorba de rugaciune.. oare n-ar trebui sa ne rugam pentru toti daca tot ne simtim resuscitati spiritual; inclusiv pentru rusi?”

Iată mesajul integral:

Am vazut multa rugaciune pentru Ucraina pe net- minunat; sper sa nu fie doar la nivel de postare si macar un 'Doamne ajuta-i pe saracii oameni in gand sa zica postacii'.
Si ca veni vorba de rugaciune.. oare n-ar trebui sa ne rugam pentru toti daca tot ne simtim resuscitati spiritual; inclusiv pentru rusi? Sunt tineri fara nici o vina sau putere de decizie, de ambele parti, care s-au trezit de dimineata si s-au dus sa moara. Nu i-a intrebat nimeni daca vor, daca sunt de-acord cu Kremlinul sau sunt gata sa puna mana pe arma. Nu i-a intrebat nimeni daca sunt pregatiti sa-si lase sotia singura si copii orfani. Au plecat si nu se mai intorc niciodata. Unii dintre ei nici macar intr-un sac.
 In fata mortii... mai conteaza ce limba vorbeai sau ce nationalitate erai? Nu stiu daca e cineva care a murit cu bucurie sau cu convingere absoluta azi.
Asa ca daca va indeamna inima sa trimiteti Sus o rugaciune, atunci amintiti-va si de tinerii rusi la fel de nevinovati, plecati astazi, si la familiile lor sfasiate de durerea pierderii.
Amin!” - a scris Monica Birladeanu pe un site social.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe