05 Martie 21

Românii nu realizează ce înseamnă ora sexuală la școală.

   „Românii, nu realizează ce înseamnă ora sexuală la școală. O să vii de la serviciu și îți găsești copilul uitându-se la filme porno și dacă o să îl întrebi: „ce faci copile acolo?” O să îți răspundă: „îmi fac temele pentru mâine la școală.” Chiar nu realizați că vor să se atingă de copii noștri? Chiar nu realizați că mizerabilul Iohanis este mai rău decât Hitler? Marioneta de la Cotroceni în frunte cu slugile pnl, usr, udmr, sunt puși pe distrugerea neamului românesc. Cât le mai permitem?„ - un text de Iulian Bracau.

   În ceea ce privește așa zisa „educație sexuală”, care este de fapt sexualizarea populație fix din prima zi când copilul tău va fi înscris la școală avem un articol amplu. Într-unul dintre articolele noastre arătăm faptul că unul dintre subiectele pentru copiii de 0 – 4 ani în acest program de „educație sexuală” este masturbarea. În documentul prezentat aici, se arată într-un punct din pagina 40, că pentru grupa de vârstă 0-4 ani se va studia „bucuria și plăcerea de a atinge propriul corp, despre masturbarea timpurie.” Asta în timp ce în grupa de vârstă 4 – 6 ani (pag. 43): Relațiile cu persoane de același sex, grupa de vârstă 9 – 12 ani (pag. 46): Diferențele dintre identitatea de gen și sexul biologic și Grupa de vârstă 12 – 15 (pag. 48): Homosexualitatea.

   În documentul mai sus menționat se prezintă cariera sexuală a tinerilor care se desfășoară, de regulă, după cum urmează: „săruturi, atingeri și mângâieri îmbrăcați, apoi goi, actul sexual (la heterosexuali) și, la final, sexul oral sau uneori sexul anal”. Pentru mai multe detalii, accesați Nu este o glumă! Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind educația șexuală în școli.

   Încă din jurul anului 2015, și char mai devreme, s-a tot încercat să se implementeze sexualizarea copiilor, de atunci avem și o fotografie (vezi foto sus) făcută la o pagină dintr-un manual, posibil propus pentru clasa a IV-a. „Minunați-vă”...

Citește și: 

Un elev de 13 ani si-a violat colega de clasa dupa ora de educatie sexuala.
REVOLTĂ în rândurile părinţilor! Acesta este manualul de educaţie sexuală pentru clasa a IV-a care ar putea rupe în două societatea românească
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe