18 Octombrie 21

România se află sub ocupație. Colcăie de agenți ai altor state.

Câteva lucruri clare. 
1. România se află sub ocupație. Colcăie de agenți ai altor state. Aparatul de stat și presa sunt pline de "români" cu nume neromânești. 
2.  Poporul român trece printr-o mare cumpănă istorică. Riscă să fie anihilat. Semnul cel mai clar al acestei cumpene este chiar orbirea oamenilor. Le explici, le arăți iar ei nu văd. 
3. Va fi nevoie să ne facem propriile noastre școli, școli paralele, în caz contrar, copiilor noștri le va fi "ciordită" și ultima fărâmă de umanitate creștină. 
4. Poporul român este ultimul popor proprietar de case și imobile, în UE. Liberalizarea prețurilor la energie are drept scop îndatorarea extremă a populației, care va conduce la executarea imobilelor de către firmele străine. Cu alte cuvinte, după iarna aceasta foarte multă lume își va pierde casele. Plafonarea prețurilor va intra în vigoare abia din Martie iar prioritate vor avea clienții comerciali, nu cei casnici. 
5. Scopul ultim este distrugerea Ortodoxiei, pierderea Credinței și laicizarea completă a societății. 
6. Pe drumul ăsta, România mai are maxim 10 ani pâna la disoluția completă a ființei naționale. 
7. Statul român a fost luat captiv. Poporul român nu mai are încredere în nici o instituție iar aceasta este cea mai mare vulnerabilitate strategică a României, bine calculată de forțele ostile poporului român, căci conduce invariabil la disoluția statului național-unitar. 
8. Singura șansă de a ne salva vine prin Biserica Ortodoxă Română, prin Duhovnicii Mărturisitori, căci doar Ei vor putea scoate poporul din păcat, orbire, indiferență și nesimțire. Pocăință și rugăciune! 
9. Tot ce a fost de spus s-a spus. Cine a avut urechi de auzit, a auzit. Sfinții Ortodocși au vorbit. Nu mai e nimic de spus. A venit vremea tăcerii sfinte, tăcerea rugăciunii și a dialogului continuu cu Dumnezeu. A venit vremea faptelor. Tinerilor îngrijorați pentru cariera lor, să le explicăm clar că anii trec extrem de repede, la fel și ispitele, la fel și confortul, dar porțile iadului nu vor birui Biserica, oricât de aproape vor fi de Biserică și oricât de larg se vor deschide. 
Dumnezeu să ne apere! Dacă merităm...

Text: Kris Angel, Facebook
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe