03 Octombrie 22

„România lucrului bine făcut. Atât s-a putut”

Un bărbat din Pitești a murit după ce a fost înjunghiat de o prostituată și de proxenetul acesteia. Bărbatul în vârstă de 56 de ani, a vrut să plece fără să plătească "serviciile" oferite. Când a ieșit din scară, acesta a fost înjunghiat de către o femeie și un bărbat. Femeia este prostituată iar bărbatul este proxenetul acesteia. Ba mai mult, bărbatul este chiar soțul prostituatei.
În România, prostituția se pedepsește cu închisoarea. Conform art. 328 din Codul Penal, "Fapta persoanei care îşi procură mijloacele de existenţă sau principalele mijloace de existenţă, practicând în acest scop raporturi sexuale cu diferite persoane, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani."
Asta înseamnă că pentru a dovedi că o persoană practică cea mai veche meserie din lume, poliţiştii trebuie să o prindă în flagrant şi apoi să demonstreze că aceasta îşi duce traiul doar din banii câştigaţi în acest mod.
Bun. Deci prostituția este interzisă dar totuși persoanele nu prea sunt prinse în fapt. Și totuși, nu se poate organiza un flagrant sau chiar mai multe acțiuni sub acoperire? Bănuiesc că este tare greu să dai peste aceste persoane care practică prostituția. Greu găsești un anunț de genul. Adică anunțurile se pot găsi la mica publicitate din ziare, pe site-uri de specialitate, locațiile din periferiile orașelor nu prea sunt cunoscute. Greu. Foarte greu. Chiar este o discreție aproape perfectă. Dacă polițiștii ar fi știut un minim de informații, sigur ar fi organizat mai multe acțiuni sub acoperire ca să prindă persoanele care practică prostituția. Adică uitați cum este cazul din Pitești. Dacă acest bărbat nu ar fi murit, polițiștii nici nu ar fi știut de această prostituată și de acest proxenet. Cred că abia acum au făcut cunoștință.
Vorba unui mut: "România lucrului bine făcut. Atât s-a putut"

Autor: jurnalistul Cornelius Florin / Captură foto: Antena3.ro
 

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe