09 Decembrie 22

Revoltătoare noua campanie a Ocultei împotriva Patriarhiei Române și în special a părintelui nostru, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului!

Mizeria își găsește loc pe site-urile tip #rezist sau USR, în timp ce grei ai presei au luat revoltați atitudine, la fel ca orice român și creștin de bună credință. Mă refer la Victor Ciutacu, Ion Cristoiu, Marius Tucă și alții.

Iată despre ce e vorba:
Site-ul unui baron unui “băiat deștept” urmărit de DNA în dosarul “mită la Hidroelectrica", a publicat imagini cu un deputat PSD în ipostaze intime cu un bărbat. Au pretins că acesta din urmă ar fi “călugăr”. Au mai scris că chipurile firele ar duce sus în Biserică și dădeau numele mai multor ierarhi în frunte cu PF Daniel.
PSD a exclus deputatul respectiv din partid. Pretinsul “călugăr” a început să apară pe la televiziuni și să împrăștie minciuni. Despre părintele nostru Teodosie nu a avut curajul să spună nimic, însă pentru a-i menționa totuși numele în această sordidă afacere a pretins că “șoferul lui IPS Teodosie” ar fi implicat.
Însă odată expus public la televiziuni acest “călugăr”, au ieșit la iveală următoarele fapte.
1. Nu are nicio dovadă! Când ziariștii i-au cerut să dovedească acuzațiile mincinoase răspundea invariabil că “dovezile sunt la Parchet”.
2. Individul nu a fost și nu este călugăr. În schimb a fost prins și filmat de ziariștii de la “Bună Ziua Iasi” în Iași, când era îmbrăcat fără drept în haine de călugăr și cerea bani chipurile pentru constructia unui schit din zona Sucevei.
Ziariștii de la “Ziarul din Muscel” l-au reperat pe același individ în zona Câmpulungului îmbrăcat fără drept în haine de călugăr cerând bani pentru un schit din zona Câmpulungului. Ziaristii musceleni au descoperit că “denunțătorul” ierarhilor noștri figurează pe anul 2018 cu 200 amenzi pentru cerșetorie neplătite!
3. Escrocul care vrea să “facă curățenie” în Biserica Ortodoxă a recunoscut la TV, fiind somat de ziariști, că de fapt nici nu aparține Bisericii noastre, ci unei asociații religioase schismatice de “stil vechi”, care nu recunoaște calendarul ortodox și serbează Crăciunul pe 7 Ianuarie, ca rușii.
4. “Denunțătorul” este plin de ură și frustrare față de Ortodoxie pentru că a fost dat afară din două facultăți de Teologie unde se înscrisese, pentru comportament incompatibil cu normele moralei creștine.
Întotdeauna vor apărea asemenea indivizi, pe jumătate escroci, pe jumătate nebuni. Însă ar fi foarte grav ca elemente din structurile statului român să se folosească de asemenea personaje pentru a lovi Biserica!
Biserica lui Hristos este clădită pe o stâncă și porțile iadului nu o vor învinge!

Autor: Nicoleta Ploscaru.

Ce părere aveți despre acest caz prezentat de doamna Nicoleta Ploscaru?

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe