28 Septembrie 22

Reacția lui Novak Djokovic după ce acesta a aflat că este obligat să părăsească lagărul australian.

Duminică (azi), instanța a menținut decizia ministrului imigrației din Australia (o decizie pur politică), Alex Hawke, de a i se anula viza pe motiv că prezența lui Djokovic în Australia ar putea reprezenta un risc de „neliniște publică”, având în vedere că este „un talisman al mișcării anti-vaccin”, scrie The Guardian.

Adică decizia ministrului imigrației din Australia de a anula viza lui Novak este pur politică și contrară deciziei legale a judecătorului la recursul jucătorului de tenis, recurs câștigat în prima fază de Novak. Djokovic fiind trecut prin virus, cu toate actele cerute de statul australian ... chiar și așa nu a fost lăsat să participe la turneul vaccinaților, numit și „Australian Open 2022”!

Ministrului imigrației din Australia, Alex Hawke se luptă contra libertății unor oameni în primul rând sănătoși din Australia ... indiferent dacă sunt sănătoși, trecuți prin boală sau nu, aceștia sunt obligați de autoritățile din Australia la a viețui într-un imens lagăr „sanitar”! Indiferent dacă vaccinul îți face bine sau rău, te scapă de o formă gravă de Covid sau nu, te omoară sau nu ... guvernul Australian te obligă să te vaccinezi!

„Sunt extrem de dezamăgit de decizia instanței de anulare a aplicației pentru revizuirea deciziei ministrului de a-mi suspenda viza, ceea ce înseamnă că nu pot sta în Australia și să particip la Australian Open.

Respect decizia instanței și voi coopera cu autoritățile relevante în legătură cu plecarea mea din țară.

Nu sunt confortabil cu faptul că atenția în ultimele săptămâni a fost pe mine și sper că acum ne putem toți concentra pe joc și pe turneul ce-l iubesc. Le doresc toate cele bune jucătorilor, oficialilor turneului, personalului, voluntarilor și fanilor la turneu.

În cele din urmă, aș vrea să mulțumesc familiei mele, prietenilor, echipei, suporterilor, fanilor și conaționalilor mei sârbi pentru sprijinul vostru continuu. Toți ați fost o sursă grozavă de putere pentru mine”, se arată într-un comunicat transmis de jucătorul numărul 1 în tenis, Novak Djokovic.

Una dintre reacțiile interesante ale vedetelor din tenis în cazul ”Novak Djokovic”, jucătorul australian de tenis, Nick Kyrgios a declarat, înainte de decizia finală prezentată mai sus, următoarele:

"Sincer, vreau să câștige naibii turneul! Ar fi al naibii de minunat, frate! Vreau să mă plimb prin Melbourne Park cu tricoul 'Idemo', deja știți asta. Vreau să mă plimb cu masca lui Novak pe față", a spus Nick Kyrgios.

Foto credit: incorectpolitic.com

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental bine Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng Chicago P.D. Sezonul 2 skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома care lui Hristos Iisus din este CE sunt nu despre 10 SE au domnului Dacă viața Prin Ioan ar cel te mare le mult mai sau cine Cea Cum cei face copii ai spre unde Lumea toate are in IPs Calistrat am cu aL De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe