27 Mai 22

Răzvan Constantinescu: VREMEA MINCIUNILOR ȘI A PROȘTILOR E TRECĂTOARE

„Mă tot întreabă lumea ce facem dacă Neoamenii bagă iarăși covrig în lunile următoare. Cum noi trăim în democrație, cică, iar prostimea continuă să poarte porcării pe față deși nu mai sunt obligatorii (că așa au auzit ei la televizor că e bine), nu avem ce face; stăm cuminți și încrezători și așteptăm să treacă. Sunt forțe prea mari pentru puterile noastre, dar credința și normalitatea ne vor salva și de data asta.
Cunosc oameni inteligenți care cred că o armată ca a Rusiei are nevoie de o lună ca să răpună Ukraina. Ei cred că o confruntare între Irak și Iran sau între Albania și Muntenegru se cheamă război, iar una dintre SUA și Mexic se cheamă tot război. Propaganda media are efecte devastatoare. Iar lipsa gândirii critice din cauza absenței educației din familie și a lecturilor adolescenței face ravagii. Îi mai țineți minte pe cei care frecau menta când noi citeam, cântam, jucam fotbal, mergeam la olimpiade, pictam, inventam jocuri, vorbeam nopți și nopți? Ei, ăia sunt acum la decizii, e vremea lor.
Aveți încredere, nu suntem singuri! Totul va fi bine, să nu vă îndoiți!
Dumnezeu există. Altfel, nimic nu ar avea sens, oricum.” - a scris doctorul Răzvan Constantinescu (foto) pe un site social.
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Un mic amendament : Dumnezeu ,nu există. Noi existăm ca ființe umane .Dumnezeu ...este.
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe