24 Noiembrie 20

Raed Arafat anunță la un post TV că după 15 mai NU se vor deschide Bisericile

   "Bisericilor nu vor putea fi deschis din 15 mai. Ştiu că pentru oamenii credincioşi e foarte important, dar nu se vor deschide în primul val. Să vedem din al doilea val şi cu ce măsuri. Dar reprezintă una dintre zonele în care merg bătrâni, peroane vulnerabile. Clar acolo va trebui să se ia unele măsuri. Ştiu că există o deschidere la nivelul Patriarhiei să ia măsuri de distanţare, dar nu poţi să vii cu măsuri de relaxare brusc. Relaxarea va fi graduală. Cu siguranţă se va ajunge şi la deschidere", a declarat Raed Arafat la Antena 3 citat de stiripesurse.ro.

   Același site, stiripesurse.ro, precizează următoarele: Curtea Constituţională a stabilit miercuri că Guvernul nu poate adopta măsuri de limitare a exerciţiului unor drepturi şi libertăţi. Acest lucru poate fi făcut doar prin lege adoptată în Parlament. Astfel, nu este clar în baza căror norme legislative se vor putea interzice în continuare slujbele religioase cu public, după expirarea stării de urgenţă.

   Pe baza „protejării” persoanelor care au vârsta de peste 65 de ani, statul dă drumul la frizerii, acceptă nedistanțarea din magazine, transportul public înghesuit, etc ... dar nu deschide Bisericile....asta mi se pare că deja este prigoană, batjocură pe față.

   Dragi români, majoritatea dintre noi au votat oamenii aceștia care conduc acum țara ... „bucurați-vă” de regimul lor.

Mai țineți minte?? Statul roagă Biserica Ortodoxă să cumpere laptopuri și tablete copiilor pentru școală
 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe